Menu

Chris Rock: Total Blackout Tour

Göteborg

Scandinavium
fredag, 6 oktober 2017 kl:20:00

Grammy- och Emmyvinnande komikern, skådespelaren, regissören, författaren och producenten Chris Rock tar sin The Total Blackout Tour till Europa och Sverige! Detta är komikerns första turné på 9 år och den har startat i USA med fantastiska hyllningar både från press och publik.

Den 2 oktober kommer superstjärnan Chris Rock till Ericsson Globe i Stockholm för att sedan inta Scandinavium i Göteborg fredagen den 6 oktober. Biljetterna till dessa enormt efterlängtade shower släpps fredagen den 12 maj kl 9.00.

Chris Rock är en av vår generations starkaste komiska röster, älskad av både publik och kritiker. Som skådespelare, regissör, producent och författare har han skapat minnesvärda stunder i snart 30 år.

Med en karriär som spänner över mer än tre decennier har Chris Rock gjort succé genom olika roller både inom film och TV. År 2014 hade han huvudrollen i filmen Top Five, en hyllad komedi som han också skrev och regisserade. År 2009 vågade Chris Rock ta klivet in i dokumentärvärlden som manusförfattare och producent av Good Hair”, och 2014 producerade han Eat Drink Laugh: The Story of the Comic Strip, en dokumentär som berättar historien om en av New Yorks mest kända standup-klubbar. Han har spelat i filmer såsom Grown Ups, Madagaskar, Head of State, Nurse Betty, CB4, Death at a Funeral, I Think I Love My Wife, 2 Days in New York, Dogma, New Jack City och många många fler. Hans TV-jobb har inkluderat rollen som producent, manusförfattare och berättare för serien ”Everybody Hates Chris” som gick mellan 2005-2009, och han var även en del av den stående ensemblen på ”Saturday Night Live” mellan 1989-1993. I sommar återförenas han dessutom med Adam Sandler för Netflix-filmen ”The Week Of”.

Chris Rock har vunnit fyra Emmy Awards, tre Grammy Awards och är en New York Times bästsäljande författare. Dessutom fick han två nomineringar till 2016 Emmy Awards, för ”Outstanding Director” för Amy Schumer: Live at Apollo och ”Outstanding Special Class Program” för Oscarsgalan.

Chris Rock har gjort det mesta, och det mesta har han gjort helt galet bra. Men det är som komiker på en scen med en mick i sin hand som han är allra allra bäst. Vi är otroligt glada att en av de allra största ÄNTLIGEN kommer till Sverige för inte bara en, utan två shower i höst. Vi ses!

Max 8 biljetter.

Rullstolsplatser bokas hos Ticketmaster Callcenter på telefon 077-1707070.

***Inga mobilkameror, kameror eller någon form inspelningsutrustning kommer vara tillåten på Chris Rocks Total Blackout Tour.
Vid insläpp kommer alla telefoner och smart-klockor kommer bli säkrade i Yondr-fickor som kommer låsas upp när showen är slut. All publik har tillgång till sin telefon hela kvällen, och vid behov kommer man kunna använda den vid speciella Yondr-upplåsningsstationer på arenan. Alla gäster uppmanas att skriva ut sin biljett i förväg för att underlätta insläppet. Den som ertappas med en mobiltelefon i arenan kommer genast bli avvisad.
Vi uppskattar er förståelse och samarbete för att skapa en telefonfri publikupplevelse.


Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

fredag, 6 oktober 2017 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad