Menu

Walking With Dinosaurs - The Arena Spectacular

Göteborg

Scandinavium
lördag, 10 november 2018 kl:19:00

Dinosaurier är på väg till Sverige! Hösten 2018 kommer den spektakulära och helt unika scenföreställningen Walking with Dinosaurs – The Arena Spectacular till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Med dinosaurier i naturlig storlek, toppmodern teknik och kreativitet utöver det vanliga har den påkostade arenashowen förtrollat publik i alla åldrar och kritiker världen över.

Biljetterna släpps fredagen den 8 dec kl 9.00 via LiveNation.se.

Föreställningen varar i ca 1h 40min inkl paus.

Fler än 9 miljoner människor i över 250 städer har sett den otroliga dinosaurieåterkomsten Walking with Dinosaurs. År 2009 och 2012 spelades showen i Sverige och blev enormt uppskattad. Nästa år så kommer den äntligen tillbaka!

Forskare och designers har jobbat tätt tillsammans för att skapa tjugo naturtrogna och fullskaliga dinosaurier till den oerhört realistiska och effektfulla föreställningen som baseras på den prisade BBC-serien från 1999. De stora dinosauriedockorna rör sig som vore de levande och till varje dinosaurie krävs ett team på tre personer.
I Walking with Dinosaurs får vi komma dinosaurierna nära och följa deras utveckling över tre tidsåldrar – vi får se de mäktiga varelserna röra sig, höra dem vråla och se dem kämpa för sin överlevnad när klimatet förändras. Showen är späckad med såväl historisk kunskap som rafflande spänning och har belönats med en mängd priser världen över. Detta är underhållning i världsklass för hela familjen, med svenskt tal. Barnpriser gäller från 2-12 år.
Vi välkomnar kända namn som Stegosaurus ochTyrannosaurus Rex upp på scen! Större stjärnor finns onekligen inte – detta måste ses.

Datum:
26-28 okt Stockholm, Ericsson Globe
2-4 nov Malmö, Malmö Arena
9-11 nov Göteborg, Scandinavium


Rullstolsplatser bokas via telefon 077-1707070.

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

lördag, 10 november 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

275kr - 740kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad