Menu

Kevin Hart: The Irresponsible Tour

Göteborg

Scandinavium
söndag, 26 augusti 2018 kl:19:30

Härlige Kevin Hart kommer tillbaka till Sverige i sommar!

Föreställningen med komikern Kevin Hart flyttas från den 19 augusti till den 26 augusti 2018.
Vi har 16.2 2018 fått följande uttalande från management:

Due to conflict of schedule with Kevin Hart: The Irresponsible Tour the Gothenburg show at Scandinavium will be pushed to August 26th”

Köpt biljett gäller till det nya datumet.
Om man inte har möjlighet att gå det nya datumet kan återköp av biljett göras fram tom den 16 mars 2018 genom att kontakta inköpsstället.

Det går inte annat än att älska Kevin Hart – den lille komikern med det stora hjärtat. I början av sin karriär blev han ofta utbuad från scenen; nu är Kevin Hart är en av vår tids mest omtyckta och framgångsrika komiker med över 35 miljoner följare på Twitter. Förrförra sommaren blev han förste komiker att sälja slut en fotbollsstadion när han uppträdde för 53 000 fans i Philadelphia.

Första gången Hart var i Sverige uppträdde han på China Teatern som sålde slut på biljetterna, därefter blev det ett utsålt Globen och en utsåld Malmö Arena. Kevin Hart är just nu ute på en omfattande USA-turné men sin nya föreställning ”The Kevin Hart Irresponsible Tour”. Idag blev det klart att han lägger ytterligare 100 datum till turnén och tar den vidare till Kanada, Australien, Asien och Europa. I sommar kommer han tillbaka till Globen i Stockholm och för första gången till Scandinavium i Göteborg.
– Vi är så glada att han kommer tillbaka till Sverige igen, säger Berang Shahrokni hos arrangören Shownight. Det har varit braksuccé de tidigare gångerna och om jag ska döma utifrån alla reaktioner och kommentarer i sociala medier så blir det inte annorlunda den här gången.

Komiker, skådespelare, författare
Mångfacetterande Kevin Hart är inte bara komiker utan vi har också sett honom i filmer som Five Year Engagement, Little Fockers, The 40 Year Old Virgin, Central Intelligence och nu senast i Jumanji: Welcome to the Jungle, sida vid sida med skådespelare som Robert DeNiro, Ben Stiller, Kate Hudson och Dwayne Johnson.

Förra året släppte han sina memoarer ”I Can’t Make This Up: Life Lessons” som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bästsäljarlista där den låg kvar i tio veckor. Boken toppade också ljudboksplattformen Audibles bästsäljarlista där över 100 000 ex såldes under de första fem veckorna.
Kevin Harts nästa långfilm är Night School för Universal Pictures, en film där han är medförfattare till manuset, producerar och spelar huvudrollen.

”The Kevin Hart Irresponsible Tour”
Scandinavium Göteborg, söndag 26 augusti kl 19:30 OBS! Nytt datum!

Rullstolsplatser bokas på telefon 077-1707070.



Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

söndag, 26 augusti 2018 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

530kr - 1170kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad