Menu

Brolle i showen ELVIS, CASH, THE KILLER & ME, Platinumbiljetter

Göteborg

Scandinavium
fredag, 1 mars 2019 kl:19:30

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.


BROLLE ÅKER PÅ TURNÉ MED SUCCÉSHOWEN ELVIS, CASH, THE KILLER & ME

Goda nyheter till dig som gillar ljudet av rockens rötter! Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen – åker på arenaturné nästa vinter. Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer).

Under hösten och vintern har Elvis, Cash, The Killer & Me gått på Göta Lejon i Stockholm. Sällan har en show fått så stark respons av publiken! På ticketmaster.se får showen rekordhögt publikbetyg på 4,8 av 5. Förutom högt jubel och stående ovationer från fansen så har även kritiker satt höga betyg på Brolles hyllning av de tre ikonerna:

”Grymt underhållande show om tre musikikoner… På ett väldigt snyggt, fiffigt och roligt sätt kopplas musiklegendernas och Brolles uppväxt ihop…Ett svängigt band med en mäktig blåssektion” Jan-Olov Andersson, Aftonbladet 4/5

Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll-röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar. Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon. Under hösten och vintern har vi sett honom i huvudrollen i ”Elvis, Cash, The Killer & Me” och i början av 2019 tar han den hyllade showen med sig ut på arenaturné!

Förbered er på en musikalisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet. Spännande, roligt och framför allt massor av ös!


Turnéplan
25 jan Luleå, Coop Norrbotten Arena
26 jan Umeå, Umeå Energi Arena
1 feb Västerås, ABB Arena Syd
2 feb Helsingborg, Helsingborg Arena
8 feb Linköping, SAAB Arena
9 feb Karlstad, Löfbergs Arena
15 feb Jönköping, Kinnarps Arena
16 feb Sandviken, Göransson Arena
22 feb Örnsköldsvik, Fjällräven Center
23 feb Skellefteå, Skellefteå Kraft Arena
1 mar Göteborg, Scandinavium
2 mar Malmö, Malmö Arena
8 mar Lidköping, Sparbanken Lidköping Arena
9 mar Örebro, Conventum Arena


Elvis, Cash, The Killer & Me presenteras av Live Nation i samarbete med Göta Lejon.


Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

fredag, 1 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

1290kr - 1440kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad