Menu

2018 NHL GLOBAL SERIES Edmonton Oilers vs New Jersey Devils

Göteborg

Scandinavium
lördag, 6 oktober 2018 kl:19:00

Edmonton Oilers och New Jersey Devils öppnar NHL-säsongen med en ordinarie seriematch på Scandinavium i Göteborg den 6 oktober.

The National Hockey League (NHL®) i samarbete med Live Nation kan idag meddela att NHL Global Series™ återvänder 2018 och denna gång besöker NHL inte bara Sverige, utan även Finland, Tyskland och Schweiz.

Oilers (med Connor McDavid i spetsen) och Devils (med Taylor Hall i spetsen) kommer i sin öppningsmatch för säsongen 2018-19 möta varandra i Scandinavium i Göteborg lördagen den 6 oktober kl 19.00.

Efter höstens supersuccé när Ottawa Senators och Colorado Avalanche möttes i två seriematcher i två slutsålda Ericsson Globe är vi otroligt stolta och glad att kunna fortsätta detta samarbete med NHL och denna gång presentera matcher både i Sverige, Finland, Schweiz och Tyskland.

Missa inte chansen att uppleva världens bästa hockey live!

Biljetterna till denna match, som blir den första NHL-matchen i Göteborg någonsin, släpps måndag den 12 mars kl 9.00 via Livenation.se. Max 10 biljetter/person.
OBS! New Jersey är hemmalag placering nedanför sektion G, Edmonton bortalag placerade nedanför sektion D

Inga gruppbokningar!

Rullstol bokar via callcenter 077-1707070

Ingen syntolkning förnärvarande

Barn tom 2 år i knät utan att störa kringsittande besökare!

Väskor och ryggsäckar
Lämna väskan hemma!
Väskor större än 40x40x20 cm får inte tas med in på arenan.

Klicka här för att köpa VIP package

Mer information:
nhl.com, livenation.se



Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

lördag, 6 oktober 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

545kr - 2240kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad