Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 11:00

Em I Trampolin 2020, Tumbling Och Dmt

ScandinaviumDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

De 27:e europamästerskapen i trampolin för seniorer och juniorer avgörs den 7-10 maj 2020 i Scandinavium, Göteborg. Ca 450 gymnaster från ett trettiotal länder beräknas delta i grenarna individuell trampolin, synkron trampolin, dubbel mini-trampolin (DMT) och tumbling. Alla fyra tävlingsdagar inkluderar minst en finaltävling.

Trampolin är en av de mest spektakulära sporterna som finns, gymnasterna utför vackra och häpnadsväckande enkel-, dubbel och trippelvolter med och utan skruv på upp till nästan tio meters höjd!

a href=http://www.ectrampoline2020.se target=newectrampoline2020.se /a

Söndag 10 maj 11:00-17:35
Finaler DMT juniorer och tumbling juniorer
Finaler trampolin synkron juniorer och seniorer
Finaler DMT seniorer och tumbling seniorer
Finaler trampolin juniorer och seniorer
Avslutningsceremoni

Rullstolsplats tel: 077 170 70 70 eller eventinfo@gotevent.se.
Syntolkning ej förnärvarande.

Information Arena Scandinavium, a href=http://www.gotevent.se target=newgotevent.se /a

a href=Email:eventinfo@gotevent.seeventinfo@gotevent.se/a

Mer information:
www.ectrampoline2020.se

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-10 11:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: