Menu

Bryan Adams - Shine A Light Tour, Platinumbiljetter

Göteborg

Scandinavium
fredag, 22 maj 2020 kl:20:00

biOBS att konserterna med Bryan Adams har flyttas fram!/i/b

bKonserterna i Norge och Danmark har blivit framflyttade. På grund av logistiska skäl påverkas därför också Sverige där nytt datum för Scandinavium i Göteborg blir fredag den 22 maj.

Håll i din biljett – den gäller även för det nya datumet.

För biljettfrågor och återlösen kontakta Ticketmaster.
Sista datum för återlösen är den 15 april.
Service - och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat evenemang./b

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest erftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.

bBRYAN ADAMS GÖR TRE SPELNINGAR I SVERIGE I VÅR

Albumaktuella Bryan Adams åker på världsturné med tre stopp i Sverige! Under våren 2020 spelar han på Scandinavium i Göteborg fredag den 22 maj, Ericsson Globe i Stockholm torsdag den 21 maj och slutligen på Malmö Arena lördag den 23 maj!

Biljetter släpps 25 september kl 10.00 via LiveNation.se/b

Sångare, låtskrivare, producent, fotograf, filantrop och aktivist - Bryan Adams kommer tillbaka till Sverige i vår för tre spelningar i Göteborg, Stockholm och Malmö! Adams har släppt 14 studioalbum och sålt 65 miljoner singlar och skivor världen över. Hans senaste album, ”Shine a Light”, gick direkt in som nummer ett på kanadensiska albumlistan tidigare i år. Albumets titelspår ”Shine a Light” är samskriven med Ed Sheeran och på albumet finns duetten ”That’s How Strong Our Love Is” med Jennifer Lopez.

Adams karriär sträcker sig över fyra decennier och har arbetat med alla tänkbara ikoner, från etablerade storheter som Barbra Streisand, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Sting och Tina Turner till nutida popstjärnor Ed Sheeran och Taylor Swift som tog Adams ut på scen under sin senaste turné där de sjöng Summer of 69 tillsammans. Sedan han steg till berömmelse på 80-talet har han byggt upp en enastående musikkatalog. Från “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Summer of ’69” och “Heaven” till “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” och “ Shine A Light ”, Adams fantastiska samling av hits bara fortsätter och fortsätter.

Bryan Adams är en av de mest spännande liveartisterna i världen med sina hits, hans naturliga scennärvaro och otroliga sångröst. Hans passion och unika framträdanden har etablerat honom som en av vår tids bästa rockartister.

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

fredag, 22 maj 2020 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1280kr - 1380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad