Menu

Champions of Rock, Platinumbiljetter

Göteborg

Scandinavium
fredag, 13 februari 2015 kl:19:30

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticnet.se.
• Max 4 st biljetter per person.
• Platinumbiljetter kan endast levereras inom Sverige.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de bästa tillgängliga biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.

I februari nästa år åker artisten, sångaren och Queen-älskaren Peter Johansson ut på en stor arenaturné med ”Champions of Rock”, där Peter tillsammans med sina stjärnkollegor från West End Jenna Lee-James och Nina Söderquist och ett brittiskt band från Londonuppsättningen av ”We Will Rock You” samt kör bjuder på en enastående hyllningskonsert till QUEEN. ”Champions of Rock ” är en uppföljning till Peters tidigare turnésuccéer från 2009 och 2010. Stor premiär blir det den 7 februari i Cloetta Center i Linköping, följt av ytterligare sju konserter över hela landet.

”Champions of Rock” är en magnifik konsertupplevelse där gästartister och band hämtats direkt från London för att tillsammans med Peter göra Queens storslagna låtar rättvisa.

- Det känns fantastiskt kul att ta ”Champions of Rock” på en arenaturné, och jag längtar efter att få framföra alla klassiska QUEEN-låtar tillsammans med mina vänner från London! säger Peter Johansson
Peter har nyligen gjort stor succé som Stacee Jaxx i hårdrocks-musikalen ”Rock of Ages” på Chinateatern i Stockholm och tidigare i år avslutade Peter publik- och kritikerrosade turnén ”Jesus Christ Superstar” med Ola Salo där Peter spelade Judas. En roll som han fick topprecensioner för i pressen, bl a skrev Piteå-tidningen ”Judas i sångstarka hårdrocksguden Peter Johanssons tappning snor showen vid ett par tillfällen” och ”Peter Johansson som Judas gör en dunderinsats hördes inte minst i applådtacket”- Folkbladet” och i BLT ”Han fullständigt lyser på scenen”.

Peter kan sin QUEEN. Han har gjort rollen som Galileo i musikalen ”We Will Rock You” på West End i London över 850 gånger och han har turnerat med hyllningskonsert ”Champions of Rock” två gånger. Första gången 2009 på en konserthusturné som sålde över 20 000 biljetter och året därpå tog han konserten på en omfattande arenaturné i Sverige.

Rullstolsplatser bokas via Got Event biljett på telefon nr 031-811020



Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

fredag, 13 februari 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

1545

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad