kl: 19:00

DISNEY ON ICE 2016 25-ÅRSJUBILEUM

ScandinaviumDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jubileumsföreställning Disney On Ice 25 år

Disney On Ice firar 25 år i Sverige. Det firar vi med en storslagen jubileumsföreställning med dina Disneyfavoriter från Lejonkungen, Peter Pan, Den Lilla Sjöjungfrun och Disneys Oscars®belönade storfilm Frost på isen.

I den glittrande jubileumsföreställningen tar Musse och Mimmi och deras vänner med oss på ett spännande äventyr till sagans underbara värld. Äventyret börjar på den vidsträckta savannen hos Lejonkungen Simba och hans bästa vänner Timon och Pumba. Efter hettan på savannen går resan vidare till London. Härifrån tar Peter Pan och Wendy med oss till Landet Ingenstans där den lilla älvan Tingeling väntar på dig. Äventyret fortsätter under havsytan till Ariels vackra och färgstarka undervattensrike. Här kan precis allt hända, så se upp!

När isen förvandlas till ett magiskt vinterland är det hög tid för Musse och hans vänner att besöka sagans Arendal för att få vara med om några av de mest minnesvärda ögonblicken från Disneys storfilm Frost. På isen får du se Anna, Elsa, snögubben Olof och bergsmannen Kristoffer. Det blir en oförglömlig upplevelse, så ta med hela familjen och kom!

Gör dig redo för ett storslaget äventyr på isen i Disney On Ice jubileumsföreställning som firar Disney On Ice 25 år i Sverige! Välkommen till Disney On Ice!

Disney On Ice kommer till Stockholm 2-6 januari, Göteborg 8-10 januari och Malmö den 14-17 januari 2016.

Föreställningen varar i cirka 2 timmar inkl. paus.
Alla talar svenska.
Barnpriser gäller barn mellan 2-12år
Alla talar svenska.

Rullstolsplatser bokas via Got Event Biljett på telefon 031-811020.

Endast Direktbetalning på ticnet.se
Barnpriser gäller barn mellan 2-12år
Föreställningen varar i cirka 2 timmar inkl. paus.Från och med den 1 januari 2016 kan du endast betala med kort i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-01-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Valhallagatan 1


Fler tillfällen:Disney on Ice

Disney on Ice är en is-föreställning som kommer till Sverige varje år. Musse och Mimmi är två återkommande figurer som medverkar. Alla är utklädda till Disneyfigurer och utövar konståkning inför publik. Bland showerna som spelats finns bland annat 3 Jungle Adventures, Princess Classics, 100 Years of magic. Från början hette showen Disney World of Ice.


Under september 2014 kommer Disney On Ice att presentera den nya showen Disney On Ice presents Frozen baserad på Disneys stora succéfilm Frost.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!
PRESS
23 jan
kl: 11:00

Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Storan i Göteborg på bara några timmar. Ett par veckor senare kunde vi avslöja att han i sommar intar scenen i Dalhalla. Nu kan vi med glädje berätta att Peter åker på stor sommarturné i Skandinavien. Biljetterna till turnén släpps nu på fredag 25 januari, kl 09.00 via Livenation.se 26 oktober släpptes Peter Jöbacks...

Bild på Peter Jöback Klar För Live På Liseberg
PRESS
23 jan
kl: 10:30

Peter Jöback Klar För Live På Liseberg

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Stora Teatern i Göteborg på bara några timmar. Nu står det klart att Peter även åker på en stor sommarturné i Skandinavien. Den 28 juni besöker han Live på Liseberg och Stora Scenen. Peter Jöback är en av Sveriges mest älskade artister och har en lång karriär som musikalartist och sångare bakom sig. 26 oktober...

Bild på Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med
PRESS
23 jan
kl: 09:20

Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med "beyblade"

Hyllade Sammy & Johnny Bennett är tillbaka! Idag den 23 januari släpps singeln BEYBLADE inkl musikvideo. LYSSNA: https://bennett.lnk.to/BEYBLADE KOLLA: https://videos.lnk.to/BEYBLADE 2016 var året Sammy & Johnny Bennett tog Sverige med storm. Bröderna debuterade med singeln Falang och strax därefter kom EP:n Hundra80. Bennetts gjorde snabbt ett avtryck på den svenska musikscenen...

Hitta oss på Facebook