kl: 13:00

Vi Som Älskar 90-Talet! 2017

Slottsskogsvallen


BILJETTER / MER INFORMATION


Vilken fest det blev! Självklart kör vi igen!
Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum.
Det blir internationella storbokningar blandat med svenska talanger när vi samlar runt 20 artister och hyllar dem för de avtryck och refränger som har etsat sig fast i allas våra huvud.
Det här är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och känslostormar och 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det begav sig.
 
Festivalen går av stapeln juli 2017 i Stockholm, Göteborg, Kalmar och Malmö.
Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!
Lineup:
Aqua
E-Type*
Vengaboys
Corona**
Alice DJ**
Markoolio**
Pandora
Technotronic
Snap!
2 Unlimited
DJ Sash!
Culture Beat
Dr. Alban Vs. Haddaway
Paradisio*
Basic Element*
Rob N Raz feat. D-Flex*
Twenty 4 Seven
Captain Hollywood
Masterboy**
Brooklyn Bounce
Whigfield
Toy-Box
Safri Duo
Me & My
Världens Snabbaste Allsång® med Nic Schröder & Elton Bolton
*Endast Stockholm/Göteborg/Kalmar
**Endast Malmö
 
Området öppet: 11.30-00.00
Första band på scen: 13.00
FESTIVALBILJETTER
Det finns ett begränsat antal early bird-biljetter indelat i följande prisnivåer:
195 kr – Slut!
295 kr – Slut!
395 kr – Slut!
495 kr – Slut!
Ordinarie pris: 595 kr
VIP-BILJETTER
Med VIP-biljetter får ni tillgång till: Separat VIP-entré och förbandningsmöjlighet, separat bar och restaurang med personlig service på avgränsad VIP-hylla i två etage samt vattenspolande toaletter.
Begränsat antal rabatterade VIP-biljetter: 545 kr – Slut!
Ordinarie pris VIP-biljett: 745 kr
 
 

Lokal: Slottsskogsvallen

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-07-15 13:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Stubbeledsgatan 10


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

295 - 545


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Sony Music Sweden & Kent Tog Hem Lejon I Cannes Lions
PRESS
22 jun
kl: 09:00

Sony Music Sweden & Kent Tog Hem Lejon I Cannes Lions

I onsdags kväll tog Sony Music Sweden hem ett pris från den internationellt prestigefyllda reklamtävlingen Cannes Lions International Festival of Creativity för sin kampanj med kent och deras sista år som band. I kategorin Entertainment Lions for Music där 75 bidrag är nominerade, är Sony Music Sweden det bidrag som fått flest nomineringar samt det enda svenska bidrag som blev nominerat.

Cannes Lions utser det gångna årets bästa reklam- och PR-kampanjer. Sony Music Swedens arbete med kents sista år som band "Funeral for kent - Sweden's Biggest Rock Band" nominerades i tre kategorier: "Excellence in Audience Engagement & Distribution Strategy for Music Content", "Fan Experience: Multi-Platform" och "Fan Engagement/Community Building Entertainment For Music". De fick sitt lejon för det material och den strategi som skapats vilket inkluderade släppet av sista studioalbumet "Då Som Nu För Alltid", deras första och enda samlingsalbum "Best of", den interaktiva plattformen kentipedia, samt det storslagna förhandslyssningseventet i Eskilstuna, bland annat. Utöver Sony Music Sweden var bidragande bolag Bud Fox Management & kent, United Stage Artist, INDIO, Spotify, B-Reel och GFC. Andra nominerade i aktuella kategorier var till exempel Metallica - The Gloves, Drake's Views, Kenzo World - The New Fragrance, Official Gorillaz App och Coca Cola - The Line Up Song.

"Vi är otroligt stolta över arbetet med kent som inte bara uppnått stor försäljningssuccé och framgång för bandet utan också nu få... Klicka för att läsa mer

Bild på Världsrekord Av Måns Möller & Team Fastestxeurope!!!
PRESS
20 jun
kl: 13:10

Världsrekord Av Måns Möller & Team Fastestxeurope!!!

Dagen sista etapp sponsrades av ICA Supermarket TEG
ETAPP 28: PENAUSENDE, SPANIEN - CABO DA ROCA, PORTUGAL 545 KM (TOTALT: 6147 km)

VÄRLDSREKORD AV MÅNS MÖLLER & TEAM FASTESTXEUROPE!!!

"De här dojjorna ska jag offra till havsgudarna!" sade Per-Anders Lissollas och kastade därefter sina slitna cykelskor rakt ut i Atlanten. Han behövde emellertid inte slita alltför mycket på sina armmuskler eftersom han befann sig i Cabo da Roca, den europeiska kontinentens västligaste utpost.

Hade Lissollas däremot gjort denna manöver för exakt tjugonio dygn och sex timmar sedan så hade det krävts ett kast på 6147 kilometer för att cykelskorna skulle ha landat i Atlanten. Det var ju där som Per-Anders och hans kamrater i Team FastestXEurope startade sin cykelresa genom Europa.

Vid sin sida hade Per-Anders Lissollas sina trötta cykelkompisar Tony Duberg, Helmy Elsaeed, Christer Skog och Måns Möller. Fem cyklister som under de två senaste dygnen hade cyklat nonstop genom Västra Spanien och Portugal för att kunna säkra det nya världsrekordet på cykel genom Europa.

När lagets coach Christer Skog lade fram sin idé om att slå ihop de sista två cykeletapperna och endast ta ett kortare nattstopp räknade gruppen med att komma fram till Cabo da Roca ett dygn tidigare. Det hade däremot inte räknat med den enorma hettan i Portugal, något som ställde till det rejält fö... Klicka för att läsa mer

Bild på Bc Unidos Släpper Idag Singeln "bicycle"!
PRESS
19 jun
kl: 16:30

Bc Unidos Släpper Idag Singeln "bicycle"!

BC är gänget vi aldrig var med i.
BC är jakten på en meningsfull tillvaro.
BC är en äkta konstruerad dröm.

Ett gäng, ett lag, en kedja.

BC är en frihamn.

Musik är i sin bästa form något vi gör tillsammans.
Det är roligare o mer mening i att dricka cocktails tillsammans, därför finns BC Unidos.

Idag den 16 juni släpper BC Unidos singeln "Bicycle". Låten är skriven och producerad av Markus Krunegård, Patrik Bergeroch Shungudzo (född i Zimbabwe, bor nu i LA).

LYSSNA: https:// BCUnidos.lnk.to/Bicycle

BC Unidos är Markus Krunegård och Patrik Bergers musikaliska fristad. BC är ett band, en duo, ett lag där alla är välkomna. BC föddes på Ulvhälls herrgård där de bjöd in vänner och bekanta från hela världen för att skapa musik tillsammans under BCUnidos-familjen.

Andra medlemmar i BC Unidos är Charli XCX, Santigold, Noonie Bao, Amanda Bergman, Nicolai Dunger, US Girls, Ledinskyoch Howlin Pelle (The Hives).

"BC har blivit som en meningsfull musikalisk plats för oss. Vi vill skapa musik med många för att det är bättre och roligare. Och för att internet finns, UNIDOS".

Markus Krunegård är en av Sveriges största indiepop-artister med flertal grammis-nomineringar för ex antal soloalbum. Markus är även med i banden Laakso, Serenades, Hets, Gold Gold etc.

Patrik Berger är producent ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter