Menu

BRANT BJORK + SPECIAL GUEST: SEAN WHEELER

Göteborg

Sticky Fingers
fredag, 29 september 2017 kl:18:30

Brant Bjork spelar på Sticky Fingers i höst! Biljetter släpps på måndag 3/7


Brant Bjork. En pionjär och ikon inom stoner- och ökenrocken. Förutom en solokarriär som inte går av för hackor kan även band som Kyuss, Fu Manchu, Queens Of The Stone Age, Kyuss Lives! och Vista Chino läggas till på listan.


Bjork bröt efter ett tag upp med Kyuss men återförenades med kompisen Josh Homme 1996. De startade projektet Dessert Sessions tillsammans, vilket även lade grunden till det band vi idag känner som Queens of the Stone Age. Men istället för en fortsättning med Josh Homme, valde Brant Bjork att spela med surfkompisarna i Fu Manchu. Detta fortsatte han med i fyra år under vilka Fu Manchu släppte fem skivor.
Efter detta har vi fått se en rad med soloskivor som visar upp en stor bredd och variation hos Brant Bjork. Denna artist har alltid sökt nya infallsvägar och vi har fått smaka på psykedeliainslag, blues, en del jazziga tongångar och gitarrsolon i tidigt 70-talsstuk. Med andra ord är det riktigt bra rockmusik som är gjord för intima rockklubbar och oändliga landsvägar.
Nu är Brant Bjork tillbaks med en ny liveskiva, inspelad i Berlin förra året "Europe '16" och det är live som du bör avnjuta Brant Bjork!


www.facebook.com/BrantBjorkOfficial/?fref=ts

Datum / Tid

fredag, 29 september 2017 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad