JACK MOY & GLÖDEN

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med över 12 miljoner streams på Spotify, rotationer på flertalet radiokanaler världen över, framträdanden i Sveriges Television på bästa sändningstid och ungdomar som framför ”Hummingbird” på skolavslutningarna. I en tid som domineras av datagenererad DJ-musik har den britt/svenske artisten Jack Moy lyckats skapa en egen plats i musikvimlet.


Jack Moy släppte sitt debutalbum All Alone On A Monday på eget label 2014. Sedan dess har han haft lyckad distribution både på mediala kanaler så som Youtube, Spotify och iTunes men även i flertalet radiokanaler samt i livesändningar på TV. Låtar som Charlies Bird, They Told Me So, Whiskey and Maria, Drugs n’ Other Stuff har flitigt spelats på radiokanaler som P3, P4, NRJ och Bandit Rock och Good as Gold har framförts i TV-programmet: “Sommarkväll med Rikard Olsson” på SVT. Jack Moy är en hyllad liveakt där publiken sjunger med från första låten, och han har genom åren spelat på utsålda klubbar så som Debaser Medis, Babel och Sticky Fingers samt på festivaler som t.ex. Hultsfred.


Genom åren har Jack Moy lyckats skapa sig ett melodiöst och omisskänneligt sound med starka influenser från folk pop och indie rock. Jacks katalog består av spår med genuina låttexter som kantas av Jack Moys säregna och hesa röst, lekfulla gitarrsolon och en detaljrikedom som vid flertalet tillfällen har gett utnämnande som Sveriges första motsvarighet till Mumford & Suns och The Lumineers.


Jack är aktuell med inspelning av nytt album och släppte nyligen första singeln White Trash Lucky från sitt kommande album. Under hösten fortsätter Jack att släppa nytt material följt av spelningar runt om i landet.
Med sin folkliga och lättrelaterade musik fortsätter nu Jack Moy att sätta spår på den svenska och internationella musikscenen.


Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-12-02 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jack Moy & Glöden

Jack Moy & Glöden, CAN'T STAND MYSELF på Spotify

CAN'T STAND MYSELF

CAN'T STAND MYSELF

Jack Moy & Glöden, Nicknames & Lovers på Spotify

All Alone On A Monday

Nicknames & Lovers

Jack Moy & Glöden, Good As Gold på Spotify

Good As Gold

Good As Gold

Jack Moy & Glöden är ett svenskt indie-pop band från Upplands-Väsby som bildades 2010 av Jack Moy (gitarr och sång), Sebastian Söderström (bas) och Zebastian Mattson (gitarr)


Gruppen inledde sin karriär med att själva släppa sin musik. År 2011 släpptes låten Hummingbird som följdes upp 2012 av EP:n Hummingbird Says Drink. Under hösten samma år släpptes singeln "Drink Drank, Drunk" som nådde en tredje placering på P3 Star listan för up-coming artister.


Under våren 2013 skrev Jack Moy & Glöden kontrakt med skivbolaget Universal Music och kort därefter släpptes singeln Good As Gold. Låten fick bland annat framgång på P3, men också i SVT, där bandet uppträdde i programmet Sommarkväll med Rikard Olsson. I oktober släpps EP:n – "One Smoke Left, But Miles To Go".