Menu

THUNDERMOTHER + VA ROCKS

Göteborg

Sticky Fingers
fredag, 2 mars 2018 kl:21:00

Thundermother


Högenergiskt, vilt riffande och med ett bastant groove, som hämtat från 70-talet. Två och ett halvt år efter det kritikerhyllade albumet ”Road Fever” återvänder Thundermother med en ny skiva. Och det är en återkomst med besked. Thundermothers tredje album är helt enkelt en av de bästa rockskivorna du kommer att få höra i år.


Våren 2017 innebar stora förändringar för Thundermother. Fyra medlemmar försvann, tre nya kom in. Men bandets nav – gitarristen och grundaren Filippa Nässil – stod stabilt kvar vid sin vision. Kring den formerades snabbt den nya uppställningen och pusselbitarna föll på plats omedelbart. I juni släppte den nya, uppgraderade versionen av Thundermother ”We Fight For Rock N Roll” – en singel som var lika mycket en programförklaring, som en föraning om kommande stordåd.


VA ROCKS


Rock-trion Ida, Frida och Klara, som snabbt blivit en livefavorit, består av hårdrock, kämparglöd och ett decenniums vänskap, allt sedan barnsben.
Med influenser från AC/DC, Danko Jones och the Runaways levererar tjejerna rock med en punkig och energisk attityd.


Utöver EP´n "Kiss this Fist" är VA ROCKS aktuella med debutalbumet "Pull no Punches" som släpptes i vintras (2017). Plattan gästas bland annat av Jalle Lorensson (Wilmer X) samt Pontus Snibb (Bonafide). Med denna i bagaget har VA ROCKS flitigt rest landet runt på klubbar och festivaler där man bland annat kunnat se dem på de större scenerna såsom; Sweden Rock, Helgeåfestivalen och Malmöfestivalen.


VA ROCKS har öppnat upp för och delat samma scen med större akter såsom D-A-D, Bonafide, the Poodles och Sator.
Under 2017 har bandet också gjort debut utomlands - i våras i London, under hösten festivalgig i Spanien, Tysklandsturné samt dansk mark; Köpenhamns rock´n roll-hak High Voltage.


Support


TBA

Datum / Tid

fredag, 2 mars 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad