Menu

THE KRISTET UTSEENDE + SUPPORT

Göteborg

Sticky Fingers
fredag, 25 maj 2018 kl:19:00

THE KRISTET UTSEENDE - Sista Turnén


The Kristet Utseende firar sin 25-åriga karriär med ett antal exklusivt utvalda spelningar och besöker Göteborg den 25/5. 25 år, ett kvarts sekel, av mognad och omognad, av dekadens och dygd, av tok och allvar. Bandet som aldrig upphör att uppröra de där lite tristare människorna som gärna vill uppröras besöker Götet och favoritklubben Sticky Fingers för att visa upp sig från sin bästa och sämsta sida.


Beväpnade med sina fem album, ”Sug och fräls" (1995), ”Pang på pungen i Portugal” (1996), "Djävulsvingar över kapellet" (1998), "Sieg Hallelujah" (2006) och "Pervogenesis" (2013), och en kollektiv önskan om att sprida den dadaistiska metalpunkens oheliga evangelium, kommer det bli en afton att minnas. Pastor Fahlberg förkunnar via bandets Facebook:


"Vördade riddare och ridderskor av det runda ordet.
Härmed vill jag meddela att The Kristet Utseende gör sin sista spelning kommande sommar. Detta på festivalen "Metallsvenskan" den 15-16 Juni. Vi lägger alltså ner fabriken efter det. Slutar. Varför? Av den enkla anledningen att det är dags att gå vidare i livet. Stagnation måste ge vika för förändring. Så pass enkelt. Inga schismer. Inga tvister. Inga oklarheter."

Datum / Tid

fredag, 25 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad