Menu

Sinsaenum

Göteborg

Sticky Fingers
måndag, 22 oktober 2018 kl:20:30

Det extrema metalmonstret Sinsaenum kommer till Sverige i höst! Den 22 oktober äntrar de Sticky Fingers scen i Göteborg och den 24 oktober är det Klubben i Stockholm som står värd.

Multiinstrumentalisten Fred Leclercq i powermetalbandet Dragonforce drog igång sitt projekt Sinsaenum 2016. En utsträckt hand till den franska gitarrikonen Stéphane Buriez från Loudblast, samt ett oväntat sms från amerikanen Joey Jordison, tidigare Slipknot och nu Vimic, och den nya supergruppen såg dagens ljus. Strax anslöt sig vokalisterna Sean Zatorsky (tidigare Chimaira) och Attila Csihar (Mayhem), samt basisten Heimoth från Seth.

Tillsammans spelar sextetten en komplex och aggressiv dödsmetal med snabba riff. Kombinationen av Atillas dystra stämma och Seans djupa growl skapar ett tungt och mörkt sound, som ackompanjeras av fullt smäck på trumskinnen och små gitarrsolon. Debutalbumet “Echoes of the Tortured” från 2106, följs i sommar upp av nya plattan "Repulsion for Humanity” , som släpps i början av augusti.

Det här bandet levererar den mörkaste disciplinen av metal, vilket kan tolkas in i namnet som är en kombination av “sin” and “insane”. Det är garanterat full utdelning för pengarna dessa kvällar i höst!

Line Up:

Sean Zatorsky – sång
Frédéric Leclercq – gitarr, synth, sång
Stephane Buriez – gitarr
Heimoth – bas
Joey Jordison – trummor

Datum / Tid

måndag, 22 oktober 2018 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad