Psychotic Youth + GLO + Prekariatet

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

PSYCHOTIC YOUTH
www.facebook.com/groups/131047710273260/


I 33 år har Psychotic Youth och dess bandledare Jörgen Red Westman levererat högoktanig rock i gränslandet av 60-talets punk och sena 70-talets power pop. Likaså på deras nya album ”21” som redan innan den kom ut fick ledningen på GAFFA att utbrista ”Lyssnar igenom Psychotic Youths nya. Klyschigt att skriva. Men dra mig i lösgruset på en liten pulka. Damn!” (Per Lundberg)


Psychotic Youth slog igenom i slutet av 80-talet med albumet Some Fun (Radium 225.06 Records) och under ett antal år drog de fram genom Europa med sina energifyllda konserter och skivutgivningar. 1999 tog bensinen slut och tanken var tom fram till 2015 då bandets barndomsidol Paul Collins bad om deras support på en turné. Sedan dess har de släppt ett samlingsalbum och ett studioalbum 2017 som följdes av Japan- och Europaturnéer. Några medlemsbyten har det blivit genom åren men idag återfinns originalsättningen från 1985 i bandet, plus nykomlingen Lill-Ulf (kom med 1993).


GLO
www.facebook.com/GLO-443777172766913/


Bandet är ett av Sveriges första punkband och startades upp för 40 år sedan.
Efter ett lyckat gig på Truckstop så är det dags att förgylla kvällens releasefest med lite sköna punkvibbar!


PREKARIATET
www.facebook.com/prekariatetband/


Proggpunk-bandet Prekariatet från Göteborg öppnar sin debut-EP med ett självbetitlat och rakt spår som sätter ton för en sylvass EP. Den fortsätter med både personliga och allmänmänskliga skildringar, inte utan en samhällskritisk touch både mellan och mitt i raderna. Den färska EPn är producerad av ingen mindre än Pär Larsson från En Svensk Tiger.


Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-02 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Psychotic Youth

Psychotic Youth, Japanese Boy på Spotify

Bamboozle!

Japanese Boy

Psychotic Youth, Some Fun på Spotify

Some Fun

Some Fun

Psychotic Youth, When You Walk in the Room på Spotify

Bamboozle!

When You Walk in the Room