Menu

Craft + Ragnarok | Support: Nekrosity

Göteborg

Sticky Fingers
fredag, 17 maj 2019 kl:20:00

CRAFT
www.facebook.com/craftblackmetal/


Craft har sedan starten 1994 förkroppsligat det dissonanta mörker som växt fram ur black metal-scenens råaste essens.
Med en minst sagt imponerade katalog av kultförklarade släpp bakom sig så krossade man 2018 än en gång alla förväntningar med Season of Mist-debuten ”White Noise and Black Metal” - ett album som bland annat resulterade i att bandet vann ”Årets Hårdrock” på Manifestgalan - och nu under 2019, med en ny live-lineup, skall några noggrant utvalda platser runtom i världen få chansen att ta del av Craft på scen än en gång. Obligatorisk närvaro dessa kvällar - inga ursäkter godtas.


RAGNAROK
www.facebook.com/ragnarokofficial/


Det norska blackmetal slagskeppet Ragnarok firar 25 år och det med två exklusiva framträdanden i Sverige. Bandet är i full fart med arbetet inför deras nionde album som släpps i maj 2019 via Agonia. Devo (Marduk) är utsedd producent ännu en gång och vet hur bandet vill ha sitt ljudlandskap: mörkt, kompromisslöst och brutalt.


NEKROSITY
www.facebook.com/NekrositySweden


2009 såddes fröet som kom att utvecklas till den bohuslänska styggelsen NEKROSITY. Mörk, rutten och skoningslös death metal med en uppgift att driva mottagaren ner i avgrunden. De har sedan tidigare släppt 2 demokassetter och arbetar för närvarande i studion med deras första fullängdare, som kommer att uppenbara sig under 2019 (date TBA). Med ett fåtal liveframträdanden i ryggen är de nu redo att äntra scenen igen för att framföra låtar från deras kommande alster.


PLATS: Sticky Fingers, Göteborg
DATUM: Fredag 17:e Maj
INSLÄPP: 20:00


Ålder: 18+


I samarbete med: 333 Company, Close-Up Magazine & DVI

Datum / Tid

fredag, 17 maj 2019 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

265

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad