kl: 19:30

Carach Angren + Wolfheart

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Åldersgräns 18 år


Carach Angren och Wolfheart spelar i Göteborg och Gävle i sommar


I sommar gör black metal-bandet Carach Angren och det melodiska death metal-bandet Wolfheart en gemensam europaturné. Som tidigare meddelat spelar de på Gefle Metal Festival 19 juli. Nu är det också klart att turnén gör ett stopp i Göteborg. Då har de också med sig förbanden Thy Antichrist och Nevalra.


19 juli: Gävle, Gefle Metal Festival
20 juli: Göteborg, Sticky Fingers


Holländska Carach Angren ses som ett av de intressantaste nyare banden inom black metal. De debuterade 2008 med Lammendam och har sedan dess släppt fyra ytterligare album med högklassisk symfonisk black metal.


Wolfheart bildades av den finska gitarristen Tuomas Saukkonen 2013. På kort tid har de uppnått stor framgång med sin melodiska death metal.


Förband i Göteborg blir amerikanska Thy Antichrist och likaledes amerikanska Nevalra.


Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-20 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: