kl: 21:00

Monocide + Guests RELEASE PARTY

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Monocide som uppstått i Metal-vaggan, Göteborg har den 18e maj sin release-fest för den nya EP'n "Anghest". Detta firar vi tillsammans med er på Sticky Fingers i Göteborg. Vi släpper in på Top Floor vid 21 tiden och då räknar vi med att ni festar loss tills Monocide går på stora scen vid 22. Efter spelningen vankas brakfest med ett par mystiska gästframträdanden!


Vi ser fram emot att se er på Sticky Fingers den 18e maj!!!


Biljett förköp 150 kr & vid dörren 200 kr!


Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-18 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Kaserntorget


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook