Lolita Pop - Göteborg

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I år är det 40 år sen Lolita Pop gjorde sin första spelning någonsin på invigningen av den legendariska klubben Rockmagasinet i Örebro maj 1979. För att fira jubileet bestämde Örebrobandet sig för att återförenas för en spelning i sin hemstad. Men så snart de var i replokalen igen började tanken på en turné växa fram och nu är det klart att det blir en fullmatad Sverigevändan med de bästa låtarna och de bästa städerna! I början av november kommer bandet till Malmö och Göteborg för två kvällar i nostalgins tecken!

Under sina aktiva år skapade bandet en egensinnig popmusik med Karins starka sång och gitarrernas melodivävar, mycket inspirerat från 70-talets rockscen i New York. Det blev många år med turnéer, dynamiska livespelningar och framgångsrika skivsläpp med hitar som "Långa tåg av längtan", "Hey Winner" och "Tarzan on a Big Red Scooter". Bandet gick skilda vägar 1991 efter albumet "Blumenkraft". Sedan dess har bandet endast spelat tillsammans på några privata fester.

2019 års upplaga av Lolita på turné består av Karin Wistrand på sång, Benkt Söderberg och Sten Booberg på gitarr, Rickard Donatello på bas och Bobo Ölander på trummor

Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-02 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: