Menu

Electric Boys

Göteborg

Sticky Fingers
lördag, 18 oktober 2014 kl:21:00

Året var 1988 när Electric Boys slog ner som en bomb i dåtidens pop-sverige och fick en megahit med låten All Lips N Hips. Genom åren har de hyllats för sin egensinniga blandning av funkrock, groove, beatles-psychedelia och tunga gitarriff.
2009 återförenades bandet och gav sig ut på en storstilad turné. I år är de återigen aktuella med det nya albumet Starflight Enited.

Conny Bloom och Andy Christell spelade under ett par år som medlemmar i den legendariska gruppen Hanoi Rocks, innan de återförenade Electric Boys. 2014 ägnades åt ihärdigt turnérande av nya albumet Starflight United och äntligen har turen kommit till Göteborg!

Electric Boys är mer aktuella än någonsin och med siktet inställt på framtiden.
Visst, de har en historia som nästan inga andra band kommer i närheten av; billboardplaceringar, turnerande i stora delar av världen, daytime rotation på MTV bland mycket annat men Electric Boys är inte bandet som sitter still och tänker bakåt.

Nya albumet "Starflight United" släpptes tidigare i år och kommer att lägga sig i trygg omloppsbana i varje rockälskares stratosfär.
Producent är den är den flerfaldigt guld- och platinabelönade Patrik Frisk.
Bandet med den karismatiske frontmannen Conny Bloom i spetsen som med sin hårdsvängande blandning av rock-riff och beatles-pop haft listplaceringar Sverige, USA och England gör sig nu redo för att åter erövra listorna.

Visst, de har en historia som nästan inga andra band kommer i närheten av, billboardplaceringar, turnerande i stora delar av världen, daytime rotation på MTV bland mycket annat men Electric Boys är inte bandet som sitter still och tänker bakåt.

Lokal: Top Floor

Datum / Tid

lördag, 18 oktober 2014 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad