While She Sleeps + Cancer Bats

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Under hösten som varit har vi kunnat se metalcore-bandet While She Sleeps som support till In Flames hyllade Norden-konserter. Detta gör det extra roligt när vi nu kan meddela att britterna kommer tillbaka – och tar med sig kanadensiska Cancer Bats – till Sverige i vår. Se detta tunga metal-paket på Sticky Fingers i Göteborg den 5 april och på Klubben – Fryshuset i Stockholm den 7 april. Utöver Cancer Bats tar de även med sig Hundredth och Oathbreaker!

Lokal: Top Floor

Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-04-05 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Cancer Bats

Cancer Bats, Sabotage på Spotify

Bears, Mayors, Scraps & Bones

Sabotage

Cancer Bats, Pneumonia Hawk på Spotify

Birthing The Giant

Pneumonia Hawk

Cancer Bats, French Immersion på Spotify

Birthing The Giant

French Immersion