Menu

Dragonforce

Göteborg

Sticky Fingers
måndag, 30 mars 2015 kl:20:30

Presenteras av Kulturbolaget & Maloney Concerts

De melodiska powermetalkungarna i DragonForce är tillbaka! Senast bandet var i Sverige turnerade de med skivan "The Power Within". Nu har uppföljaren precis släppts, "Maximum Overload", och bandet är redo för att återigen ge sig ut på vägarna! Gör er redo för en orgie i gitarrsolon och blixtsnabb power metal. Den 27 mars gästas Babel i Malmö, den 30 mars Sticky Fingers i Göteborg och den 4 april är det dags för Debaser Medis i Stockholm!

Dragonforce startades av gitarristerna Herman Li och Sam Totman, sångaren ZP Theart, basisten Steve Scott, trumslagaren Didier Almouzni och keyboardisten Steve Williams 1999. I augusti släppte bandet sitt sjätte studioalbum "Maximum Overload". Som vanligt när det gäller DragonForce handlar det om svulstiga melodier och ett otroligt gitarrspel, alltid levererat i ett vansinnigt tempo.

När DragonForces låt "Through The Fire and Flames" inkluderades på Guitar Hero III: Legends of Rock exploderade bandets popularitet långt utanför de redan initierade och frälsta kretsarna, och låten har till dags dato spelats osannolika 64 miljoner gånger på Youtube.

Datum / Tid

måndag, 30 mars 2015 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad