Menu

Electric Boys

Göteborg

Sticky Fingers
fredag, 30 oktober 2015 kl:20:30

ELECTRIC BOYS FIRAR 25-ÅRSJUBILEET AV FUNK-O-METAL CARPET RIDE I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH MALMÖ
Debaser Medis i Stockholm december 2014. Utsålt. Allsång, luftgitarrer, tårar och skratt. Vi pratar om Electric Boys 25-årsjubileum av den klassiska debutplattan “Funk-O-Metal Carpet Ride”. Bandet spelade hela plattan från början till slut, låtar som bandet inte spelat live sedan 80-talet. Succén var ett faktum.
Det var 1990, alltså året efter debutskivan, som Conny Bloom och hans mannar ville byta ut fem låtar inför den internationella utgåvan. In kom megaproducenten Bob Rock (Metallica, Motley Crue, The Cult m fl) och ännu en klassiker var född.
I år är det 25 år sedan den internationella versionen av “Funk-O-Metal Carpet Ride” kom ut. De elektriska pojkarna har därför valt att göra om succén i Malmö, Göteborg och Stockholm för dem som missade stockholmspelningen. Denna gången lirar de alltså hela den internationella versionen av ”Funk-O-Metal Carpet Ride” från början till slut samt massa andra hits, nya som gamla.
Detta blir sista chansen att ta del av det här 25-årspartyt i groove-rockens tecken. Som special guest på spelningarna ser vi det engelska bandet FM. De bildades i London 1984 och hade hits som "That Girl" och "Frozen Heart" under 1980-talet. I somras gjorde FM framgångsrika spelningar på Skogsröjet och Helgeåfestivalen. Tidigare i år kom senaste plattan "Heroes And Villains" på Frontiers Records

Lokal: Top Floor

Datum / Tid

fredag, 30 oktober 2015 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

285

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad