Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Paradise Lost

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Paradise Lost
Som ett av pionjärbanden inom gothic metal är Paradise Lost bland de viktigaste grupperna på scenen och vi gläder oss enormt till att de tar sin ”The Plague Within”-turné till Malmö, Göteborg och Stockholm i oktober!

”The Plague Within” är bandets, smått fantastiska, 14e studioalbum och släpps i Europa den 1 juni. Med 13 album bakom sig vet bandet vad de gör och deras gothic/doom metal sound är något av det mest cementerade och respekterade i världen. Det brittiska bandet bildades 1988 i Halifax och genom åren har enbart trummisen bytts ut, annars har bandet varit helt intakt. Bandmedlemmarna träffades i skolan som tonåringar och genom åren har de vuxit upp tillsammans, både musikaliskt och privat. Paradise Lost har spelat på de största scenerna världen över och inspirerat många band i gothic/doom metal-genren, där bl.a. svenska Katatonia har sagt att de startade sin musikaliska bana som rena ”Paradise Lost fanboys”.

Till hösten kommer ”The Plague Within”-turnén till Sverige. Malmö 10 oktober, Göteborg 11 oktober och Stockholm 15 oktober är det som gäller. Efter mer än 27 år med albumsläpp och turnéer ser vi fram emot att se Paradise Lost i Sverige igen!

Lokal: Top Floor

Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-11 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Paradise Lost

Paradise Lost, No Hope In Sight på Spotify

The Plague Within

No Hope In Sight

Paradise Lost, Terminal på Spotify

The Plague Within

Terminal

Paradise Lost, An Eternity Of Lies på Spotify

The Plague Within

An Eternity Of Lies