Menu

Cradle Of Filth

Göteborg

Sticky Fingers
torsdag, 19 november 2015 kl:20:30

Extreme metal-giganterna Cradle of Filth till Sverige!
Aktuella med nya albumet ”Hammer of Witches” beger sig Cradle of Filth ut på turné – den 19 november kommer de till Sticky Fingers i Göteborg.
När det kommer till metal så blir det inte mycket hårdare än Cradle of Filth. Det brittiska bandet har varit aktiva sedan 1991 och har hunnit släppa hela 10 album. Den 10 juli släpps det elfte albumet, ”Hammer of the Witches”, och efter det åker bandet ut på turné.
I subgenren ”extreme metal” är Cradle of Filth ett av de allra största namnen. De sex bandmedlemmarna har uppträtt världen över och är bekanta namn på stora festivaler som Ozzfest, Download och Sziget Festival.
Med sångaren Dani Filth i spetsen släpper de snart det efterlängtade albumet ”Hammer of the Witches” – ett album som redan producerat den hyllade singeln och videon ”Right Wing of the Garden Triptych”. Skivan är också det första släppet med den nya gruppkonstellationen, där Marek ’Ashok’ Šmerda och Richard Shaw kommit in på gitarr (så att man nu kan använda sig av dubbla gitarrer) och Lindsay Schoolcraft introduceras på keyboard/sång.
Den 19:e november lär bli riktigt hårt och svettigt - med Cradle of Filth!
 
Åldersgräns 18 år
Dörrarna öppnas 20:00
På scen 20:30

Lokal: Top Floor

Datum / Tid

torsdag, 19 november 2015 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

285

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad