The Last Band - Releasefest + Wolves In Haze + Crooked Horns

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

The Last Band:
Göteborgsbandet som startade 2011 har hunnit göra en hel del väsen om sig. Singelsläpp i Sweden Rock Magazine samt öppnat Sweden Rock Festival 2013. Dom har även betat av Metaltown, Tons Of Rock Festival och bränt av en turné i New York som headline på diverse klubbar runtom i Brooklyn och på Manhattan. Fokus har alltid legat på en explosiv liveshow och detta har fått det efterlängtade albumsläppet att släpa efter. Nu har dom dock tagit sig i den trasiga jeanskragen och gjort slag i saken. Skivan ”Rats Of Gothenburg” släpps digitalt den 25:e september så alla har exakt ett dygn på sig att lära sig att skrika refrängerna.
Skivan kommer finnas tillgänglig på konserten på limiterad genomskinlig vinyl i 300 exemplar så missa inte att haffa en! Efter spelningen kommer festen flyttas ner till källaren där bandet kommer att spela skivor och göra sitt bästa att inte drunkna i rödvin och tequila.
www.facebook.com/TheLastBandmusic
https://youtu.be/meCdxTPUWG8
https://youtu.be/0LVrUbAwJN4


Wolves In Haze:
Midvinternattens köld är hård, riffen gnistra och glimma. Alla gå på rockkonsert i enslig gård, ändra fram till midnattstimma. Snön ligger vit på haken, endast vargen är vaken.
De dimmiga vargarna flockades 2014 för att göra upp med sina inre rovdjur! Manne från Deadheads och Olle från The Effecter gick ihop med Kalle och Vicke från Långfinger.
Nedstäm och tungt och dimmigt! Just exakt så!
https://www.facebook.com/wolvesinhaze

Crooked Horns:
Blackened Rock från Göteborg
https://www.facebook.com/crookedhornsofficial

Lokal: Top Floor

Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-09-26 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:The Last Band

The Last Band, Alcoholic Wastecult på Spotify

Alcoholic Waste Blues

Alcoholic Wastecult

The Last Band, When the Devil Needs a Ride på Spotify

When the Devil Needs a Ride

When the Devil Needs a Ride

The Last Band, Rats på Spotify

Rats

Rats

Crooked Horns

Crooked Horns, III på Spotify

Stygian Torrents

III

Crooked Horns, Currents på Spotify

Stygian Torrents

Currents

Crooked Horns, I Hear Them på Spotify

Stygian Torrents

I Hear Them