Menu

Erik Hassle

Göteborg

Sticky Fingers
lördag, 20 februari 2016 kl:21:00

ERIK HASSLE SPELAR I GÖTEBORG I FEBRUARI
20 februari 2016 står Erik Hassle på Sticky Fingers scen i Göteborg. Biljetter till konserten släpps på fredag på http://burl.nu/ul2kk5.
20/2: Göteborg: Sticky Fingers
Erik Hassles mix av soul, synthpop, R&B och hiphop har gjort honom hyllad världen över. I våras släpptes discodoftande singeln ”No Words” och i höst har han turnerat tillsammans med Tove Lo i USA. Nästa år släpps ny musik som Erik jobbat på i LA det senaste året, och i samband med det återvänder han hem till Sverige och Skandinavien för en klubbturné.
Biljetterna släpps fredagen den 6 november kl 9.00 via www.LiveNation.se
Efter ett par års tystnad släppte Erik Hassle ”No Words” i våras. Singeln sålde guld i Sverige, nådde förstaplatsen två (!) gånger i Danmark, blev en sommarhit i Frankrike, fick support i Australien och England och universell kärlek från i princip alla musikbloggar. Taylor Swift uppmärksammade nyligen låten på sin Instagram som en låt som kommer att "make your life more awesome".
Efter succén följde spelningar runt om i Sverige och Europa i sommar, sång- och skrivarinsats på Icona Pops världshit ”Emergency”, ett nytt singelsläpp med låten ”Natural Born Lovers” (Hassle, Daniel Ledinsky & Stargate) samt en rad andra spännande samarbeten, nu senast med Bondax och låten ”Temptation”.
Erik har precis avslutat en omfattande höstturné i USA tillsammans med kompisen Tove Lo och i december flyttar han hem till Sverige igen för att förbereda sig inför våren då tio spelningar i Sverige, Danmark, Norge och Finland väntar.
Erik debuterade med radiohiten ”Hurtful” 2009 och har sedan dess släppt 4 album och 3 EPs. Hassle har sin bas i Los Angeles där han har jobbat fram nytt material det senaste året.

Lokal: Top Floor

Datum / Tid

lördag, 20 februari 2016 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

245

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad