Menu

Iamx

Göteborg

Sticky Fingers
onsdag, 17 februari 2016 kl:20:00

Brittiska ljudkonstnären IAMX är aktuell med nya albumet "Metanoia", och i februari kommer han till kommer till Stockholm och Göteborg för konserter på Debaser Medis och Sticky Fingers.

”IAMX är i princip min publika terapi”, säger Chris Corner. ”Det är mitt sätt att vara i kontakt med omvärlden, att lätta mitt hjärta och dansa på samma gång. Det är också en ursäkt för mig att leka med min identitet och att utforska delar av min personlighet”.

Chris Corner är IAMX, en konstnärlig och kraftfull persona han började bygga på efter att ha grundat inflytelserika brittiska triopopbandet Sneaker Pimps. Det medryckande, originella soundet som blandar djupt personliga texter med råa känslor och en fascinerande scenpersonlighet har frälst fans världen över. Längs vägen har IAMX utvecklats från ett gåtfullt studioprojekt till en excentrisk liveakt, med kostymer, apparater och visuella effekter.

Metanoia, Corners sjätte studioalbum som IAMX, är en milstolpe för
den mångfacetterade kompositören, producenten, multiinstrumentalisten, sångaren och videokonstnären. IAMXs innovativa, inflytelserika samlade verk har etablerat honom som en av de mest kraftfulla kreativa krafterna inom elektronisk musik.

Nu kommer IAMX till Sverige för två konserter, där han besöker både Stockholm och Göteborg i februari. Biljetterna finns ute nu och säljs via eventim.se.

Lokal: Top Floor

Datum / Tid

onsdag, 17 februari 2016 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad