Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Lillasyster - Releasefest

Sticky FingersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Lillasyster - Releaseparty - ”4”!

Med över 35 miljoner streams i bagaget, grammisnominerade och belönade med guldskiva, släpper LILLASYSTER nu sitt fjärde album ”4” och håller releaseparty på Sticky Fingers. Det bästa av allt är att nya skivan ingår när du köper biljett!

För att vara exakt: den 1:a april 2016 släpper LILLASYSTER sitt fjärde album som kort och gott fått namnet ”4” (Universal Music). Plattan har spelats in i den legendariska STUDIO BOHUS och inspelningen har letts av den legendariska producenten Roberto Laghi (In Flames, Mustasch, Hardcore Superstar, m.fl.).

Det är första gången sedan tiden med LOK som bandets frontfigur Martin Westerstrand samarbetar med Laghi. Ett återförenande som många väntat på.

VARMT VÄLKOMNA!!!

Lokal: Top Floor

Sticky Fingers öppnade dörrarna 1998 och sedan dessa har många kända artister stått på scenen. År 2002 öppnade den nya konsertlokalen Top Floor och Sticky Fingers stärkte sin position som Göteborgs mest aktiva Rock klubb framförallt på live-fronten.

Sticky Fingers idag
Fyra våningars nöjespalats med allt från hård rock i källarvåningen till dansant pop, rock och indie på entréplan till house, soul, funk, hip-hop och R&B på vår dansvänliga övervåning Top Floor. På våra 2 scener uppträder allt från lokala förmågor till internationellt kända artister.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-04-16 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Lillasyster

Lillasyster, Umbrella på Spotify

Tala är silver skrika är guld

Umbrella

Lillasyster, Så jävla bra på Spotify

3

Så jävla bra

Lillasyster, Total panik på Spotify

3

Total panik