Menu

Jättedam + Äventyret

Göteborg

Studio HPKSM
fredag, 13 december 2019 kl:21:00

La Vaca Loca Presenterar:
Jättedam
Support: Äventyret
Studio HPKSM - Göteborg
Fredag 13 december 2019 kl 21.00
På scen c:a 21.30
Ålder 18 år

Jättedam spelar musik utifrån många influenser och beskrivs ibland som nyprogg och ibland som progressiv rock med popmelodier och psykedeliska inslag.

Det är ett levande band i ständig förändring och ett liveframträdande är sällan det andra likt. För det mesta kommer musiken till dem genom många timmars jamsessioner. Det börjar vanligtvis i ett groove eller melodi, där jammen kanske stapplar fram på lite småfunkiga barnsben, för att sedan kliva in i en rocknroll-präglad psykedelisk pubertet och sedan förhoppningsvis mogna till något coolt. Helst ska musiken framkalla en ström av känslor som drar för verklighetens gardiner och lyser upp ens inre skrymslen.

Det är svårt att säkerställa någon självklar estetisk vision av musiken då den är ständigt flyende och svår att naila ned på kanvas, men förhoppningsvis lämnar den någon form av unik bild inbränd på lyssnarens hornhinna.

https://open.spotify.com/artist/7vE0PbobQfMaV3RJvvXhdq?si=7c_MhpXlQHOQpLhwz-iJ8g

Support
Äventyret är en kvartett från Dalarna.Vi har hållit oss främst lokalt i några år och fått en asfin publik på hemmaplan men nu är vi äntligen i goa Gbg för att spela. Inspirerade av musik som Bob hund och Mattias Alkberg. Ille i bandet beskrev oss såhär en gång: Det ska inte låta snyggt, det ska låta bra!

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/1wuqMpCueJe6EieTJYHkV4?si=ZEPetE35Ro2B2AUejnPwcg

Vi som producerar är:
Kulturföreningen La Vaca Loca, vi tror på möten, krockar och överskridanden inom kultur-, event- och nöjesbranschen. Vi är en kulturförening med en passion för suddgummit, vi älskar att sudda och smeta ut färg vid gränserna av olika konstformer, zoner och regioner.

I samarbete med ABF

a href=http://www.pusterviksbiljetter.com target=_new www.pusterviksbiljetter.com /a
a href=http://www.facebook.com/pusterviksbiljetter target=_new Pusterviks Biljetter Facebook /a

Datum / Tid

fredag, 13 december 2019 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Studio HPKSM

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad