Menu

Jakob Hellman och Kristian Anttila

Göteborg

The Docks / Frihamnen
torsdag, 31 juli 2014 kl:21:30

2014 är det 25 år sedan Jakob Hellmans första och enda album â?â?¦Och stora havetâ? släpptes. Skivan listas om och om igen i toppskiktet när de bästa svenska albumen ska sammanställas. En odiskutabel klassiker vars status är lika stabil som myterna är många om vad som hände den unge artisten efter debuten.


Nu är han tillbaka med ett nytt ungt band och en rad nya, fantastiska låtar. Ett mirakel för alla vänner av intelligent, känslosam pop på svenska. I sommar ger sig Jakob Hellman ut på vägarna. Turnén når bland annat Gröna Lund i Stockholm och The Docks I Göteborg.


2013 firades Kristian Anttilas tioårsjubileums som artist. När han går in i det elfte är det med samma energi som tidigare. Aktuell med nya singeln â?Minxyâ? släpper han idag sommarens tretton första turnédatum.


2003 presenterade Kristian Anttila sig på den svenska popscenen. Otaliga listframgångar och över 400 spelningar senare har han lyckats sträcka sin karriär över tio år fylld med hits som â?Smutserâ?, â?Västra Frölundaâ?, â?Vill ha digâ?, â?Paul Wellerâ? och â?Hisingen-Manhattanâ?. Hösten 2013 släpptes albumet â?Poprunaâ? som följdes av en 31 spelningar lång klubbturné. Ett styrkebesked från Kristian Anttila som nu är redo att ta sig an festivalsommaren 2014.


Nyligen släpptes nya singeln â?Minxyâ?, vars video premiärvisades på SVTs musiksida PSL, och premiär på lördag ger sig Kristian Anttila ut på sommarturné. Idag släpps sommarens tretton första turnédatum.


Åldersgräns 18 år

Datum / Tid

torsdag, 31 juli 2014 kl: 21:30

Plats

Göteborg, The Docks / Frihamnen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad