Menu

Danny Saucedo - Nu

Göteborg

The Theatre – Gothia Towers
lördag, 21 april 2018 kl:14:00

Danny Saucedo - Så här har du aldrig sett honom tidigare!
Efter Stockholmpremiären våren 2017 höjdes Danny Saucedo till skyarna av såväl press som publik för sin allra första dinnershow - NU. Succén var ett faktum. Efter en helt utsåld vår förlängdes showen och fortsätter hela hösten på Hamburger Börs. Därefter är det dags för Danny att inta Göteborg och The Theatre på Gothia Towers under våren 2018.
Med showen NU firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin, med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.
Danny levererar en helt unik och nyskapande show full av energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning. Det blir intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat regissör Fredrik ”Benke” Rydman och manusförfattare Martin Luuk. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.
Presenteras av 2Entertain, i samarbete med Live Nation, Krall Entertainment och United Stage


Åldersgräns:
Kvällsshow18år, 13år med målsman. Matinéshow 18år, 8år med målsman.
Föreställningslängd: 100min

Handikappanpassad plats bokas via telefon på: 031 750 88 40

Lokal: The Theatre – Gothia Towers

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonprydd ökenstad.
Så fort du kliver in genom entrén förstår du vad vi menar. Omgivningen är planerad i minsta detalj. Allt harmoniserar perfekt, från den välkomponerade maten och interiören till rekvisitan och underhållningen på scen. Luften vibrerar. Av spänning. Förväntan. Inget är omöjligt. För på The Theatre är det du som sätter gränsen hur spektakulär din Dinner Show ska bli.

Datum / Tid

lördag, 21 april 2018 kl: 14:00

Plats

Göteborg, The Theatre – Gothia Towers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495 - 1295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad