Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Melody Gardot

The Theatre – Gothia TowersDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot äntligen kommer tillbaka till Sverige för en konsert på Gothia Theatre i Göteborg den 29 november!
Melody behöver ingen närmare presentation för Sverige. Hon har själv på ett utomordentligt sätt presenterat sig för den svenska publiken under de senaste åren via sina album, TV-program och flera utsålda och hyllade konserter.
Med albumet ”My One And Only Thrill” från 2009 vann Melody Gardot svenskarnas hjärtan. Albumet sålde mer än 1,5 miljoner exemplar och gav oss låtar som blivit moderna klassiker. I Sverige blev det årets bäst säljande album och kvalificerade för dubbel platina.

Den 29 maj i år släpps nya albumet ”Currency Of Man” och här har Melody återigen samarbetat med den Grammy-vinnande producenten Larry Klein (producent för ”My One And Only Thrill”). Det efterlängtade albumet är en intensivt kreativ milstolpe, som överskrider musikaliska genrer som jazz, blues, R&B och erbjuder en mix av sociala och musikaliska uttalanden.

Melody Gardot har en fantastiskt vacker och helt unik röst och en utstrålning som andas både skönhet, styrka och skörhet. Med en naturlig talang och musikalisk finess har Sverige verkligen tagit henne till sitt hjärta. Ett färskt exempel på hennes storhet både som människa och artist är programmet ”Det handlar om livet” som sändes på SVT2 i mars i år, där ALS-sjuke Roberts högsta dröm gick i uppfyllelse då han fick ett långt och gripande möte med Melody efter hennes konsert på Dalhalla 2013.
Det är en ära för oss att återigen få hälsa denna stjärna tillbaka till Sverige i höst!
Åldersgräns 13 år
Onlineförsäljning stänger klockan 16:00
Biljetter säljs i dörren från klockan 18:00 såvida konserten inte är slutsåld.
Dörrarna öppnas 18:00
På scen 19:30
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150

Lokal: The Theatre – Gothia Towers

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonprydd ökenstad.
Så fort du kliver in genom entrén förstår du vad vi menar. Omgivningen är planerad i minsta detalj. Allt harmoniserar perfekt, från den välkomponerade maten och interiören till rekvisitan och underhållningen på scen. Luften vibrerar. Av spänning. Förväntan. Inget är omöjligt. För på The Theatre är det du som sätter gränsen hur spektakulär din Dinner Show ska bli.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-29 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Melody Gardot

Melody Gardot, Baby I'm A Fool på Spotify

My One And Only Thrill

Baby I'm A Fool

Melody Gardot, Your Heart Is As Black As Night på Spotify

My One And Only Thrill

Your Heart Is As Black As Night

Melody Gardot, Worrisome Heart på Spotify

Worrisome Heart

Worrisome Heart

Melody Gardot, född 2 februari 1985 i New Jersey, är en amerikansk jazzsångerska och singer-songwriter.


Gardot blev vid 19 års ålder påkörd av en bil när hon cyklade och fick bland annat skador i huvudet och svåra frakturer i höftpartiet. Under den långa sjukhusvistelsen anammade hon musikterapi och kom att skriva en lång rad låtar. Debutalbumet Worrisome Heart släpptes 2006 på ett independentbolag och återutgavs 2008 på Verve Records. Gardot går med käpp, och på scen använder hon en specialkonstruerad stol. Gardot är som ett resultat av olyckan mycket ljuskänslig, och bär därför ofta mörka glasögon.


Gardots andra fullängdsabum, My One and Only Thrill, släpptes den 28 april 2009 och innehåller bland annat hennes egen tolkning av "Over the Rainbow" av Harold Arlen och Yip Harburg. Två singlar har hittills släppts från albumet, "Who Will Comfort Me" och "Baby I'm a Fool". En EP, Bye Bye Blackbird släpptes 2010 och i slutet av maj 2012 släppte Melody Gardot sitt tredje album, The Absence. Tre år senare, i juni 2015, släppte Gardot sitt fjärde album, Currency of Man.