Menu

Troubled Horse + Bottlecap + DJ Tornet

Borås

Klubb Undergrunden
lördag, 30 september 2017 kl:17:00

Kulturbolaget Bara Gört i mycket gott samarbete med Café NäRA, Studiefrämjandet Sjuhärad och KulturUngdom presenteras stolt: Troubled Horse + Bottlecap + DJ Tornet på Pumphuset den 30 September.


På Troubled Horse meritlista återfinns spelningar på London Rise Above 25th anniversary show, Roadburn Festival, Desertfest samt turneér med svenska Horisont likväl som en Nightlinerturné med Frefall och Orchid.


Albumet Revolution On Repeat släpptes på internationell nivå i början på året genom Rise Above Records. På skivan arbetade bandet med Henryk Lipp på Music Amatic Studios och producerades Chips Kisbye, det dröjde inte länge innan albumet hyllades av kritiker världen över. Troubled Horse uppdaterade version av 1960-talets samt 1970-talets psykedeliska rock har bland annat lett till att debutalbumet Step Inside nominerades till bästa hårdrocks album på Manifestgalan i Stockholm.


Tidigare har bandet öppnat upp för Opeth, Clutch och Danko Jones och ska nu i oktober ge sig ut på ytterligare en europaturné, denna gången med svenska stoltheten Graveyard.


Svenska Troubled Horse har därmed ytterligare en gång bevisat, att dom är ett av svenska underground scenens mest framgångsrika band.

Datum / Tid

lördag, 30 september 2017 kl: 17:00

Plats

Borås, Klubb Undergrunden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad