Menu

Afternoon tea 16:00

Göteborg

Tjolöholms Slott
lördag, 25 april 2020 kl:16:00

På Tjolöholms Slott kan du njuta av afternoon tea som serveras i familjen Dicksons anda, helt enligt slottets egna brittiska traditioner. Till teet bjuds det på musikunderhållning.


I slottshallen sprakar brasan i den öppna spisen och här möts gästerna av en dignande buffé av scones, sandwiches och utsökta bakverk. Delikatesserna serveras, som sig bör, med läckra tillbehör såsom lemon curd, lättvispad grädde, rört smör och olika marmelader. Till detta dricks med fördel te från slottets specialkomponerade temeny.


Efter att ha avnjutit allt gott finns det möjlighet att följa med på en visning av slottets övre våningar. Pris 625 kr inkl. visning av slottet. Barn 2-14 år 295 kr.


Tjolöholms slott är ett slott i Fjärås socken i norra Halland i Kungsbacka kommun, beläget på en halvö i Kungsbackafjorden. Den nuvarande slottsbyggnaden är uppförd i engelskinspirerad tudorstil 1898–1904 efter ritningar av Lars Israel Wahlman. Slottet förklarades som byggnadsminne enligt Kulturmiljölagen den 28 juni 1991. Slottet ägs och förvaltas idag av Stiftelsen Tjolöholm.

Datum / Tid

lördag, 25 april 2020 kl: 16:00

Plats

Göteborg, Tjolöholms Slott

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 625

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad