Menu

58 meter upp med Byråkrat (Fd. Kent)

Örebro

Svampen
onsdag, 11 augusti 2021 kl:17:00

58 meter upp med Byråkrat! Sommarens allra mest mysiga, intima och exklusiva musik-upplevelse under bar himmel på Svampens magiska skybar! Varmt välkomna på ett coronasäkrat evenemang för max 65 besökare, där vi vidtagit åtgärder för att minska risk för smittspridning.


Byråkrat. är skapat och administrerat av Martin Roos. Martin spelade gitarr i Kent mellan åren 1991-1995 och var även deras manager under 15 år. Nuförtiden arbetar Martin som ledare inom Eskilstuna Kommunkoncern. Tillkomsten av Byråkrat. är sprunget ur en idé att skapa instrumental musik för kontoret. Eller om du vill - Muzak för den ensamma byråkraten.


Det självbetitlade albumet ”Byråkrat.” släpptes den 1 april 2018 och musiken beskrevs av Jan Gradvall i DI Weekend som: "..instrumental, gitarrdriven, suggestiv och vacker, präglad av ett regnmolnsgrått vemod..."


Nu kommer uppföljaren ”Tillit” som ges ut digitalt samt på limiterad kassett och vinyl den 18 april. De båda fysiska utgåvorna innehåller det exklusiva spåret ”Koncept”. Andra titlar på albumet är ”Missiv”, ”Tillit”, ”Synergi”, ”Budgetram” och ”Process”.


På inspelningen av titelspåret ”Tillit” medverkar även Hannu Kiviaho (Fatboy), Heikki Kiviaho (Sator) och Mattias Axelsson (ex The Horror/The Horror, Superswirls).

Datum / Tid

onsdag, 11 augusti 2021 kl: 17:00

Plats

Örebro, Svampen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

249

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad