Menu

Emil Ernebro & Filip Jers kl 18.00

Uppsala

Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan –
onsdag, 21 juli 2021 kl:16:00

Emil Ernebro (gitarr) och Filip Jers (munspel) är två unika musikanter på den svenska musikscenen. Duon bildades 2017 men hade i flera år fått höra på olika håll – ni borde spela tillsammans! Ernebro och Jers tänjer på gränserna för vad deras instrument kan göra och låta som. Akustisk gitarr och munspel har ett jordnära ljud som många kan relatera till.


Emil Ernebros fingerspel på gitarr är i absoluta världsklass och Filip Jers har kallats ”The Swedish Harmonica Sensation” av internationella musikjournalister. Deras repertoar består av låtar från den amerikanska folk- och jazzrepertoaren, poplåtar från 60-70 talet och svenska visor. Ledord för deras musicerande är spelglädje, spontanitet och sväng!


Våren 2019 släppte de sin debutskiva “Duet” och den mottogs med förtjusning både av publik och recensenter. Skivan har även spelats flitigt i Sveriges Radio. Sommaren 2019 framträdde Ernebro & Jers i “Allsång på Skansen” inför en miljon tittare i direksänd TV.


Ord från pressen om CD:n “Duet”


“Emil Ernebro & Filip Jers får skickligheten att låta lätt.”


“Samspelet är lyhört när gitarristen Emil Ernebro & munspelaren Filip Jers tolkar jazz-, folk- och poplåtar från Amerika och Sverige, både chosefritt och charmigt.” Johannes Cornell, Dagens Nyheter


“Detta är herrar som prioriterar förnämlig kvalitet, genom egna ledorden spelglädje, spontanitet och sväng.” Mats Hallberg, Kulturbloggen


“Det är två extremt skickliga och redan samspelta musiker” – Bengt Edqvist, Musiktidningen Lira ”Filip Jers och Emil Ernebro har smak och finess”


Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Hjärnkoll Uppsala, CandyRock och Kulturens Bildningsförbund Mitt. Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.


OBS! Konserten sker på Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan
Bords-/platsbokning öppnar 1 juni via tickster.se


Varmt välkomna till Coronaanpassade musikkvällar på Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan. Vi gör 10 datum med två sittningar på varje datum, kl 18.00 samt kl 20.00. Konserterna pågår i 60 minuter och direkt efter första sittning så slussas den första publiken ut för att ge plats till den andra sittningens publik. Alltså, samma konsert på båda sittningar, olika publik. Det är viktigt att publiken förstår att man direkt efter konsert måste lämna evenemangsområdet.


OBS! Bordsbokning! Eftersom vi har endast 50 platser och frivillig entré så måste man boka sin plats. Det gör ni på www.tickster.se Observera att bokningsavgiften inte täcker den frivilliga entréavgiften. Den samlas in under konsertens gång via Swish, kreditkort eller kontant.


OBS! Ni ska alltså inte gå in i huset Gula villan. Vi har en egen ingång till trädgården som ligger på baksidan av villan. Följ funktionärers instruktioner. På evenemangsområdet har vi bordsbeställning. Vi kan inte annars garantera att det finns mat åt alla. På menyn kommer det också att finnas smörgås, fikabröd, drycker, mjukglass m.m.


Matmeny, välj mellan: Mozarellalasagne, Bön/tomat-lasagne (Vegan), Pirog och pajer. Serveras med en grönsallad och side dishes. Dryck beställs vid bord (alkoholhaltiga drycker finns ej).


OBS! Biljetter kommer inte att kunna köpas på plats och vi kommer inte att praktisera “reservlistan”. Vänligen respektera de speciella omständigheter som pga Covid-19 råder just nu.

Datum / Tid

onsdag, 21 juli 2021 kl: 16:00

Plats

Uppsala, Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan –

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 125

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad