Menu

Sarah Dawn Finer

Göteborg

Trädgår&aposn Sommarscen
söndag, 25 augusti 2019 kl:19:30

Sarah Dawn Finer på turné med ”The Finer Summer Tour”

Sarah är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister samt låtskrivare. Utöver karriären inom musiken är hon dessutom en framgångsrik programledare där hon bland annat axlat uppdrag som ”Melodifestivalen” och ”Så ska det låta” samt hyllats för sitt skådespeleri i musikalen ”Cabaret”. Och nu är det klart att Sarah äntligen beger sig ut på sommarturné igen!

Med flera guldsäljande soloalbum och framgångsrika soloturnéer har Sarah Dawn Finer cementerat sig som en av Sveriges mest folkkära artister. Men hon slutar inte att imponera där. Hennes CV sträcker sig även långt med olika programledaruppdrag. ”Melodifestivalen”, ”Så ska det låta”, ”Sarah’s sound of musicals” och SVT:s julvärd är några av Finers uppdrag i TV-rutan. Som skådespelare har hon hyllats för rollen som Sally Bowles i musikalen ”Cabaret”.

2015 var året då Sarah senast var på en akustisk sommarturné. Den här gången tar hon med sig ett fyrmannaband och kommer bjuda på låtar från hela sin repetoar men även något nytt och kanske en och annan favorit…

- Av allt det jag gör så är ändå det här kärnan; att få sjunga mitt eget material. Det känns som att komma hem igen. Konserten kommer bli personlig med musiken i fokus, och om man verkligen vill veta vem jag är som person och artist så är det bara att komma, hoppas vi ses där ute i sommar!, hälsar Sarah.

Konserten presenteras av Blixten & Co


Sarah Dawn Finer
2024-04-20 20:00:00
Blandat, SÖDERKÖPING, Söderköpings Brunn



Sarah Dawn Finer
2024-04-21 19:30:00
Blandat, VADSTENA, Vadstena Slott

Datum / Tid

söndag, 25 augusti 2019 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Trädgår&aposn Sommarscen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad