Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Lillasyster & Corroded

Trädgår&aposnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vi ger er ett paket som heter duga när Lillasyster, Corroded, Hulkoff och Smash Into Pieces gör gemensam sak i Göteborg och Malmö i vinter! Ladda för en tung kväll med rock och svettstänk den 11 januari på Trädgår’n i Göteborg, samt dagen därefter på KB i Malmö. Grammisnominerade, guld- och platinabelönade, och med närmare 50 miljoner-streams är Göteborgsbandet Lillasyster aktuella med nya EP:n "Svensk Jävla Metal"! Med mer än 500 genomförda livekonserter och hundratusentals mil på de svenska vägarna är bandet större och bättre än någonsin. Corroded är belönade med guldskiva, flerfaldigt nominerade i Sveriges största rockgala (Bandit Rock Awards) och bandet bakom soundtracket till ”Battlefield 4”. Bandet bildades i Ånge för nära 15 år sedan och har dess gjort en så väl nationell som internationell resa. Corroded har släppt fyra album, haft flertalet listplaceringar både på hemmaplan och utomlands, gjort musik till både Robinson och Gladiatorerna, samt hunnit med att avverka hundratals live-framträdaden i Skandinavien och Europa. Bandet har under åren befäst sin position som en av Sveriges i särklass tyngsta rockakter. Hulkoff har gjort sig känd som färgstark sångare och gitarrist i Raubtier, nu är han aktuell med sitt soloprojekt som han kort och gott valt att kalla ”Hulkoff”. Största skillnaden är att han väljer att sjunga på engelska. Annars är det samma industrimetal med norrländsk svärta som vi vant oss vid och blivit bortskämda med av Raubtier. När Hulkoff intar scenen träffar urkraften publiken med full kraft! Som en av Skandinaviens mest fängslande, mystiska och mest explosvia live-akter har Smash Into Pieces med sin grundare och ledare The Apocalypse Dj blivit kända för att fånga publikens uppmärksamhet så väl live som i sociala medier. Från att utföra fallskärmshopp i svensk tv till att glänsa med sina parkour-moves / dans-skills till att rädda världen är bara några få av The Apocalypse Dj:s vardagsaktiviteter. + + + + +

Trädgår´n informerar:
Restaurang Live! erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare och vegetarianer.
Mixa och trixa dina egna tacos, burgare eller maffiga sallder precis som du vill, där Pulled står i centrum med pork , chicken och oumph.
149:- / person inklusive kaffe. Restaurang Live! Öppnar två timmar innan konsertstart.
Information och bokning: boka@tradgarn.se // 031-10 20 80

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-01-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Lillasyster

Lillasyster, Umbrella på Spotify

Tala är silver skrika är guld

Umbrella

Lillasyster, Så jävla bra på Spotify

3

Så jävla bra

Lillasyster, Total panik på Spotify

3

Total panikCorroded

Corroded, Age Of Rage på Spotify

Age of Rage

Age Of Rage

Corroded, 6 Ft Of Anger på Spotify

Eleven Shades Of Black

6 Ft Of Anger

Corroded, More Than You Can Chew på Spotify

State Of Disgrace

More Than You Can Chew

Corroded är ett svenskt hårdrocksband från Ånge som bildades 2004. Debutalbumet Eleven Shades of Black gavs ut 2009.


Corroded bildades av Jens Westin och Peter Sjödin, som nu är de två kvarvarande originalmedlemmarna. Ett par medlemmar har under åren bytts ut, och den nuvarande sättningen har funnits sedan 2008. Corroded ligger på bolaget Ninetone Records och bandets debutplatta Eleven Shades of Black gavs ut 2009 och producerades av Patrik Frisk.


Under 2009 gjorde bandet en ny version av låten "Time and Again" vilken blev ledmotivet till Robinson Karibien på TV4. Bandets andra album Exit to Transfer, släpptes den 6 oktober 2010, även denna gång tillsammans med Ninetone Records och Patrik Frisk. Den första singeln från albumet, Piece By Piece, släpptes 25 augusti 2010. Den 15 oktober gick Exit to Transfer in som sexa på Sverigetopplistan och var det näst bäst säljande hårdrocksalbumet under utgivningsveckan.


Bandet har spelat på flera festivaler i Sverige, bland annat Sweden Rock Festivals Nemis-scen, Rockweekend, Getaway Rock Festival, Putte i parken, Storsjöyran, Gatufesten, Metaltown, Rockstad: Falun, Skogsröjet, Arvikafestivalen och Dreamhack. Dom har också spelat på Helgeåfestivalen i Knislinge. Corroded har även gjort turnéer utomlands. Deras musik spelas bland annat på radiostationen Bandit Rock, och bandet vann priset som "Årets nykomling" på Bandit Rock Awards 2009.