Menu

Passenger

Göteborg

Trädgår&aposn
lördag, 18 september 2021 kl:18:00

Passenger kommer till Sverige för en konsert i Göteborg. 18 september 2021 tar han över Trädgår’n. Räkna med en helt magisk kväll. Redan köpta biljetter till den uppskjutna konserten 19 september 2020 är giltiga till det nya datumet

Succélåten ”Let Her Go” är det nog ingen som missat, men Passenger är så mycket mer. Bakom sig har han en lång resa, som har tagit honom från att försörja sig som gatumusikant till att bli en av våra mest uppskattade popartister.

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten “Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits ändrade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt jobbande artist, som gärna varvar stora arenakonserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn. Och han kan fortfarande överraska.

Ända sedan “Let Her Go” toppade den svenska singellistan har Passenger haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken. Nu är det Göteborgs tur att njuta av honom live.

Datum / Tid

lördag, 18 september 2021 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Trädgår&aposn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

430kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad