kl: 18:00

Per Gessle - Sommarturné 2017

Trädgårdsföreningen


BILJETTER / MER INFORMATION


PER GESSLE ÅKER UT PÅ STOR SOMMARTURNÉ

Vi är otroligt stolta att kunna berätta att en av våra allra största artister och låtskrivare Per Gessle åker ut på en stor sommarturné 2017 under namnet ”En vacker kväll. Sommarturné 2017”. Den 19 konserter långa turnén startar på fantastiska Sofiero Slott i Helsingborg den 6 juli och avslutas på Sundbyholms Slott i Eskilstuna den 19 augusti.

Så här skriver Per själv om turnén:

Det är dags att ta en musikalisk selfie!

Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden.

Det är tio år sedan jag gjorde ett svenskt album och en turné i Sverige på egen hand. Hoppas vi syns någonstans i den vackra sommaren.

P.

Per Gessle tar med sig Good Harvest och Strandels som Special Guests på sin sommarturné!

Strandels spås bli en av Sveriges nästa stora musikexporter. Syskonduon Tova och Sixten Strandell har spelat tillsammans så länge de kan minnas, något som hörs i deras oemotståndliga sångharmonier. Efter att ha landat ett skivkontrakt med TEN Music Group (Zara Larsson, Erik Hassle) släppte duon under hösten sin debut-EP Chance of Rain. EP:n fick strålande kritik och gick redan första dagen upp som etta på svenska iTunes-listan.

Good Harvest är resultatet av röster i silkeslen samklang, briljanta gitarrspel och fenomenala arrangemang. Ur en blandning av tidlös americana och en hint av svensk folk har de hittat ett helt eget nyskapande sound och en musik som trollbinder och greppar tag i lyssnaren från första sekund. Soundet har resulterat i ett meriterande CV med bland annat spelningar på SXSW, Stockholm Music & Arts och Eurosonic.

Tider:
Insläppstid: kl. 18:00
Start: ca 19:30, OBS tid uppdateras på Ticketmaster.se

Åldersgräns:
Åldersgräns: 13 år.
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Nej

Övrig information:
Ej medtag av egen mat och dryck. Försäljning av mat och dryck (öl, vin etc.) finns på området.
Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.


Trädgårdsföreningen är en park i centrala Göteborg, avgränsad av Nya Allén, Vallgraven, Södra vägen samt Ullevigatan. Parken har numera ett rosarium, växthus, palmhus samt butiker, cafeer och en utomhusscen för olika uppträdande. I parken ligger också Restaurang Trädgårn. Rosariet i parken har belönats med tre stjärnor i Guide Michelin och klassas därför som en av Göteborgs stora sevärdheter

http://tradgardsforeningen.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-07-22 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg,


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

495kr


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Alan Walker Släpper Låten
PRESS
19 maj
kl: 15:30

Alan Walker Släpper Låten "tired (Feat. Gavin James)"

Med bara tre släppta singlar är Alan Walker redan en av de mest streamade artisterna i världen. Nu är han tillbaka med singeln "Tired". För första gången gästas han av en manlig vokalist, den irländska singer-songwritern Gavin James.

Idag släpps också videon som är gjord av Alexander Halvorsen.

Den 19-åriga, halvbrittiska norrmannen var en av de mest framgångsrika artisterna globalt 2016. Hans första singel "Faded" släpptes i december 2015 och blev en enorm global succé, med över 10 miljoner sålda singlar. Med videon är han också en del av den väldigt exklusiva skaran artister som har nått en miljard visningar på YouTube - videon är också en av de tio mest gillade på YouTube. Alan nominerades till en Brit Award och vann en norsk Spellemann och ett Swiss Music Award för låten.

Sedan "Faded" har Alan fortsatt succén med singlarna "Sing Me To Sleep" och "Alone", de två instrumentallåtarna "Routine" och "Ignite" och flera framstående remixer för världsartister som Sia,  Bruno Mars, Julia Michaels och Charli XCX.

Han sålde i våras ut sin första europeiska headline-turné och har turnérat över USA med stora spelningar i bla New York, Los Angeles, Las Vegas. Han har också varit supportakt till Rihanna och Justin Bieber och gästat festivaler som ... Klicka för att läsa mer

Bild på Pernilla Andersson På Turné I Sommar
PRESS
18 maj
kl: 15:10

Pernilla Andersson På Turné I Sommar

Pernilla Andersson är åter redo att möta publiken i sommar på en 16 datum lång turné. Premiären sker ikväll på Lisebergs Taubescen och följs av både egna spelningar och utomhuskonserter i Skåne tillsammans med Hasse Andersson och Nisse Hellberg.

Våren 2016 släppte Pernilla Andersson albumet "Tiggrinnan" som beskrevs av henne själv som en högst privat skiva som tagit henne igenom en svår period i livet. Albumet blev kritikerrosat, turné följde under året och Pernilla blev nominerad till en grammis i kategorin "Årets Folkmusik/Singer-Songwriter".

I sommar framför Pernilla som vanligt låtar ur sin egen men även andra favoritartisters låtkatalog och den 2 juni släpps nya singeln "Säga någonting bra".

"Säga någonting bra är en sommarsång i all sin enkelhet om att det i rådande dagsläge är trevligt att vara tyst om man inte kan säga någonting bra." - Pernilla Andersson.

Turnédatum:
18/5 Göteborg, Liseberg Taubescenen
30/6 Strömsholm, Jazzens Museum
1/7 Halmstad, Tall Ships Races
7/7 Sövde, Sövde Amfiteater (med Hasse Andersson & Nisse Hellberg)
12/7 Mörkö, Idala Café
13/7 Lidköping, Lidköpings Stadsträdgård
14/7 Karlskrona, Hasslöfestivalen
15/7 Svedala, Sommarrocken
19/7 Borgholm, Kackelstugan
21/7 Höör, Bosjökloster Slott (med Hasse Andersson & Nisse Hellberg)
22/7 Helsingborg, Slottshagen Grytan (med Hasse Andersson & Nisse ... Klicka för att läsa mer

Bild på Syster Sol På Sommarturné
PRESS
19 maj
kl: 08:10

Syster Sol På Sommarturné

Isabel "Syster Sol" Sandblom är sedan länge en av Sveriges starkaste liveartister. I vår har hon tagit steget till independentartist med den egna etiketten Galant där hon hunnit släppa de två singlarna "Flamman" och "Voodoo". Singlarna följs av en rad spelningar i sommar med start 22 juni i Göteborg.

2017 är början på ett nytt kapitel för Syster Sol. En ny, mogen, men mångbottnad artist som fortfarande är villig att experimentera. De nya låtarna "Flamman" och "Voodoo" är ett litet kliv ifrån rootsreggaen och närmare samtida dancehall, men fortfarande med den västindiska kärnan närvarande. Inspirationen kommer som alltid från artister som går sin egen väg, som exempelvis Erykah Badu. I den nya musiken är den ständige parhästen Carl-O som vanligt djupt involverad och därmed är den Syster Sol som reggaesverige kommit att älska i allra högsta grad fortfarande Syster Sol.

Under våren bjöd Syster Sol endast på tre exklusiva klubb-gig i Uppsala, Stockholm och Lund. Därför är glädjen stor inför sommarens turné som innefattar både festivaler och mer intima scener runt om i landet.

Turnédatum:

22/6 Göteborg, Taubescenen
8/7 Borlänge, Peace & Love
14/7 Stora Frö, Öland Roots
28/7 Landskrona, Landskronakarnevalen
29/7 Bollnäs, Karlslundsfestivalen

(Fler datum tillkommer)
Kontaktpersoner:

Tea Lindholm, United Stage Artist
tea@unitedstage.se 070-370 05 96

... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter