Menu

Van Morrison with special guest Graham Nash

Göteborg

Trädgårdsföreningen
måndag, 16 juli 2018 kl:18:30

Den levande legenden – den nordirländska sångaren och låtskrivaren Van Morrison - kommer till Sverige i sommar. Den 16 juli intar han Trädgårdsföreningen i Göteborg och som Special Guest har han med sig ingen mindre än Graham Nash.

Med nära 60 år som artist i bagaget och efter att ha släppt otroliga 38 studioalbum och 6 livealbum är det helt rimligt att säga att Van Morrison är en av det senaste halvseklets mest flitiga och erfarna låtskrivare och artister. Han förärar oss inte jätte ofta med Sverigebesök vilket gör att sommarens konsert i Göteborg känns extra kul och speciell. Att han nu dessutom har med sig Graham Nash, den legendariska ikonen med den signifikanta tenorstämman från Crosby, Stills, Nash & Young gör denna konsertkväll till en av sommarens absoluta höjdpunkter. Detta vill vi verkligen inte missa!


Biljettinformation:
Pris: 650 kr exkl. serviceavgift
Säljs på ticketmaster.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.

Rullstolsbiljetter:
Säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmasters biljettombud.


Åldersgräns: 13 år

Starttid: kl 18.30
Insläpp: kl 17.30

Arrangör: www.livenation.se

Praktisk information inför biljettköp och konsertbesök:
Mat och dryck får EJ medtagas in på Trädgårdsföreningen. Mat och dryck finns till försäljning.
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.
Systemkamera är inte tillåtet, mobilkamera och mindre digital kamera är accepterat.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.

Ingen uthämtning av biljetter på arenan.
Väljer ni e-biljett som alternativ för er biljett, skriv ut den i god kvalité då det är streck koden som är biljetten och kan användas en gång.

Information för Rullstol
Rullstolsbiljett köps via Ticketmaster callcenter per telefon 0771-707070. Ledsagare har fri entré. Rullstolsramp byggs. Handikapptoalett intill den finns.

Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar etc som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.



Trädgårdsföreningen är en park i centrala Göteborg, avgränsad av Nya Allén, Vallgraven, Södra vägen samt Ullevigatan. Parken har numera ett rosarium, växthus, palmhus samt butiker, cafeer och en utomhusscen för olika uppträdande. I parken ligger också Restaurang Trädgårn. Rosariet i parken har belönats med tre stjärnor i Guide Michelin och klassas därför som en av Göteborgs stora sevärdheter

http://tradgardsforeningen.se/</i>

Datum / Tid

måndag, 16 juli 2018 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Trädgårdsföreningen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök