Menu

Laleh

Göteborg

Trädgårdsföreningen
fredag, 19 juli 2019 kl:18:00

LALEH SLÄPPER NY MUSIK OCH ÅKER PÅ SKANDINAVIEN-TURNÉ SOMMAREN 2019

Våren 2019 är Laleh tillbaka med ett nytt album och en ny singel släpps redan i januari.
Laleh är en av huvudakterna i Lollapalooza 2019 och under sommaren åker hon på Skandinavien-turné.

Senast Laleh var ute på turné var efter hennes 6:e album Kristaller som kom ut 2016. Sommarens och höstens turné drog rekordpublik, över 105.000 biljetter såldes och konserterna tog snabbt slut. Med vetskapen om att det nya albumet är i antågande i vår räknas trycket vara stort på turnén, som får premiär i Sofiero den 28 juni och fortsätter sedan med nedslag över hela Sverige.

”Längtar till sommaren, inget går upp emot sommarkvällar och musik! Jag har verkligen hunnit längta och sakna publiken jättemycket och så alla musiker och allt kul med bild och ljus kring konserterna, vi växer och har roligare för varje år! Den här skivan kommer kanske bli en av de starkaste skivor jag gjort med mycket variation vilket är ännu roligare när man spelar live!”– Laleh

Tider:
Insläppstid: 18:00
Start: ca 19:30

Åldersgräns:
Ingen åldersgräns på konsertområdet. 18 års gräns inne på restaurangområdet!

Alla måste ha konsertbiljett oavsett ålder. Antalet barnbiljetter (0 t.o.m. 7 år) á 10 kr finns i ett begränsat antal (BARNBILJETTERNA ÄR SLUT). Ordinarie biljett fungerar för alla åldrar.

Övrig information:
Ej medtag av egen mat och dryck. Försäljning av mat och dryck (öl, vin etc.) finns på området.

Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar (pga. utrymmes- och säkerhetsskäl), flaskor och husdjur får ej tas in på området.

Rullstols- & ledsagarbiljetter:
Bokas på ticketmaster.se, via ticketmaster contact center på tel. 077-170 70 70 eller valfritt ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. Ledsagare får ta med stol in på området.

Mer info:
www.livenation.se
www.nojet.se

Trädgårdsföreningen är en park i centrala Göteborg, avgränsad av Nya Allén, Vallgraven, Södra vägen samt Ullevigatan. Parken har numera ett rosarium, växthus, palmhus samt butiker, cafeer och en utomhusscen för olika uppträdande. I parken ligger också Restaurang Trädgårn. Rosariet i parken har belönats med tre stjärnor i Guide Michelin och klassas därför som en av Göteborgs stora sevärdheter

http://tradgardsforeningen.se/</i>

Datum / Tid

fredag, 19 juli 2019 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Trädgårdsföreningen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök