kl: 14:35

Gården 1 Dag

TrädgårdsföreningenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Gården är två sommardagar i parken där ikoniska artister möter morgondagens stjärnor. Under trädkronorna mitt i centrala Göteborg skapar vi en musikalisk oas och generationer av musikälskare förenas i det gungande publikhavet. Njut av första smaken av sommaren där gräset är som grönast och sommaren är ny, ihop med dina vänner och några av världens just nu bästa liveartister.

STORA SCENEN 5 juni
Tame Impala
The Streets
Kali Uchis
Princess Nokia STORA SCENEN 6 juni
Bad Cash Quartet
Sarah Klang
Deerhunter

LILLA SCENEN 5 juni
Observera att Lilla scenen är inomhus och har en begränsad kapacitet.
Julia Holter
Yaeji
MorMor
Vita Bergen
Pond

LILLA SCENEN 6 juni
Observera att Lilla scenen är inomhus och har en begränsad kapacitet.
Yves Tumor (Full Band)
Shame
Black Midi
Empress Of
Esther

Åldersgräns 13 år
Insläpp från kl. 14:30
För bokning av rullstolsplatser, kontakta Eventims kundservice 0771-130 150

ÅLDERSGRÄNSER:

För att komma in på Gården måste du ha fyllt 13 år. Denna gräns gäller även i målsmans sällskap. I övrigt gäller följande:

13-17 år:
Du kan köpa rabatterad ungdomsbiljett (var beredd på att visa ID som styrker din ålder i entrén). Ute i Trädgårdsföreningen kan du vistats överallt förutom i ölområden eller på Trädgår’ns uteservering. Du släpps inte in på parkett inne på Trädgår’n. Du kan se spelningarna på Lilla Scenen från balkongen inne på Trädgår’n.

Över 18 år:
Du ska ha ordinarie biljett. Var beredd på att visa ID som styrker din ålder då du går in på ölområden, beställer alkohol samt går in på parkett inne på Trädgår’n.

Trädgårdsföreningen är en park i centrala Göteborg, avgränsad av Nya Allén, Vallgraven, Södra vägen samt Ullevigatan. Parken har numera ett rosarium, växthus, palmhus samt butiker, cafeer och en utomhusscen för olika uppträdande. I parken ligger också Restaurang Trädgårn. Rosariet i parken har belönats med tre stjärnor i Guide Michelin och klassas därför som en av Göteborgs stora sevärdheter

http://tradgardsforeningen.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-05 14:35


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook