Menu

Uggla, Miss Li & Petter

Göteborg

Trädgårdsföreningen
lördag, 7 augusti 2021 kl:19:00

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra turnén med Magnus Uggla, Miss Li & Petter i sommar utan turnén flyttas fram till 2021.
Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmasterför eventuella biljettfrågor.

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år.
Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program.

Nu är det klart att de åker ut på en turné i sommar med start i Stockholm den 2 juli.

bInsläpp:/b 17.30

bEventstart:/b 19.00

bÅldersgräns:/b 13 år

bArrangör: a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a/b

Trädgårdsföreningen är en park i centrala Göteborg, avgränsad av Nya Allén, Vallgraven, Södra vägen samt Ullevigatan. Parken har numera ett rosarium, växthus, palmhus samt butiker, cafeer och en utomhusscen för olika uppträdande. I parken ligger också Restaurang Trädgårn. Rosariet i parken har belönats med tre stjärnor i Guide Michelin och klassas därför som en av Göteborgs stora sevärdheter

http://tradgardsforeningen.se/</i>

Datum / Tid

lördag, 7 augusti 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Trädgårdsföreningen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök