Menu

Stefan Odelbergs ”En Talk Talk Show”

Göteborg

Trädgårn
onsdag, 2 november 2016 kl:20:30

Stefan Odelbergs &rdquoEn Talk Talk Show&rdquo är tillbaka i höst med nya gäster! Samantha Fox, Lill Babs, David Batra, Glenn Hysén m.fl.
Nu är det klart för en 4:e säsong av Stefan Odelbergs populära &rdquoEn Talk Talk Show&rdquo. I höst med ny kostym och på Restaurang Trädgår&rsquon i Göteborg. Premiär den 26 oktober 2016!

Årets nya show ger nya härliga förutsättningar för showvärden Stefan Odelberg som tar med sig publiken på en ny spännande resa, både framåt och bakåt i tiden med gäster. Intervjuer varvas med gnistrande shownummer, ett och annat infall, en dos magi, spännande överraskningar, mycket musik och humor, allt förpackat delikat av showvärden Stefan Odelberg. Med sig på scen har Stefan husbandet Circus Markus och Stefans ständige assistent Håkan. I höst tar den nya &rdquoEn Talk Talk Show&rdquo oss över gränserna!

- När jag var liten letade jag i pappersåtervinnings-containrar efter Okej tidningar innehållandes Samantha Fox, det behöver jag inte nu 30 år senare, nu kommer hon till Sverige och hälsar på mig istället. Samtidigt får jag med mig underbara Lill Babs, Apelgren, ja vad skall man säga, vi toppar det hela än en gång. Skitkul att ha en så otroligt blandad gästskara, ingen kväll kommer att bli den andra lik, säger Stefan Odelberg

Showen flyttar till Trädgår&rsquon i Göteborg hösten 2016!

26 OKTOBER: LILL BABS OCH JESSICA ANDERSSON.
Två kvinnliga giganter i svenskt nöjesliv. Jessica Andersson säger att hon vill vara en Svensson, Lill Babs säger att hon är en Svensson. Omskrivna och uppskrivna, men gör det ont att bli folkkär? Give me your love eller Manolito?

2 NOVEMBER: BABSAN OCH PETER APELGREN.
Babsan hävdar att glitter o glamour är medicinen mot tristess och depression. Peter Apelgren hävdar bestämt att han hade fått ett bättre sexliv i unga år om han inte hade envisats med att bära loafers. En Talk Talk Show där vimlets mästare möter vansinnets obestridlige härskare i skön mentalmagi under ledning av Stefan Odelberg.

9 NOVEMBER: DAVID BATRA OCH PETER JOHANSSON.
Herr Batra från Lund hann bli civilekonom innan han kom på att han redan var det han ville bli. Peter Johansson hann knappt få skägg innan han lämnade skärgårdsidyllen för den internationella musikalscenen i London och West End för huvudrollen i &rdquoWe Will Rock You&rdquo. Sedan dess har Peter medverkat i många av Sveriges största musikaler och han är just nu aktuell i succémusikalen Jersey Boys!

16 NOVEMBER SAMANTHA FOX OCH GLENN HYSÉN.
Stefan Odelberg och två 80-talsikoner i en Talk Talk show. Googlar man Samantha Fox får man över 24 miljoner träffar. Googlar man Glenn Hysén får man 233 000. 1988 spelade Glenn Hysén så gott som ensam oavgjort mot England på Wembley. Samma år var Samantha Fox det hetaste villebrådet för papparazzis och skvallerpressen i England. 1988 hade Stefan Odelberg två affischer på sitt pojkrum, den ena på Glenn Hysén, den andra på Samantha Fox. Touch me&hellip
För mer info: www.stefanodelberg.com

Lokal: Trädgårn

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

onsdag, 2 november 2016 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

455 - 865

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad