Menu

Dvbbs - Enter På Trädgårn - Lördag 26 Augusti

Göteborg

Trädgårn
lördag, 27 augusti 2016 kl:23:00

Lördagen den 27 augusti presenterar ENTER at Trädgårn stolt världsduon DVBBS bakom bland annat världs-hiten TSUNAMI bakom spelarna!

**** FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet) ****

DVBBS är den kanadensiska världsduon som består av två bröder. De började sin musikaliska karriär 2012 och tog världen med storm med den internationella hiten TSUNUAMI 2013. Med deras unika sätt att producera låtar och deras aggressiva sätt att framföra dem har denna duo blivit en utav världens mest populära. Efter megahiten TSUNAMI har de producerat låtar konstant med några av världens största artister.

Listettor, Tomorrowland, Ultra festival, EDC -listan kan göras lång på deras prestationer hittils och den 27 augusti intar de DJ-båset på ENTER at Trädgårn!

Lokal: Trädgårn

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 27 augusti 2016 kl: 23:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

360

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad