Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Rebecca & Fiona - Trädgårn - Lördag 7 Jan (15+)

TrädgårnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

2016 har Rebecca & Fiona erövrat scener landet över. Succén har varit ett faktum och med nya singeln Drugstore Lovin’, kommande singeln Shotgun och en EP som ser dagens ljus om några månader, ger sig duon ut på ytterligare ett segertåg under hösten 2016.


Rebecca & Fiona lade grunden till sin karriär på EDM-scenen år 2010 med sin första singel ”Luminary Ones”. Sedan dess har succéduon turnerat världen över och spelat på festivaler som Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland och Tomorrowland –sida vid sida med några av de mest respekterade namnen inom dansmusik, Tiesto, Kaskade, Steve Angello och Axwell.


Under förra året signade Rebecca & Fiona en major-deal för USA och nu görs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna. Med singlar som Sayonara och nyss släppta Drugstore Lovin’ har duon tagit ett kliv från den elektroniska dansmusiken och in i popmusikens universum, något som även manifesterats tydligt på Rebecca & Fionas scenframträdanden.


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-01-07 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Rebecca & Fiona

Rebecca & Fiona, Sayonara på Spotify

Sayonara

Sayonara

Rebecca & Fiona, Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio på Spotify

Bullets (Remixes)

Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio

Rebecca & Fiona, Sayonara - Speaker Of The House Remix / Radio Edit på Spotify

Sayonara (The Remixes)

Sayonara - Speaker Of The House Remix / Radio Edit