Menu

Rebecca & Fiona - Trädgårn - Lördag 7 Jan (15+)

Göteborg

Trädgårn
lördag, 7 januari 2017 kl:20:00

2016 har Rebecca & Fiona erövrat scener landet över. Succén har varit ett faktum och med nya singeln Drugstore Lovin’, kommande singeln Shotgun och en EP som ser dagens ljus om några månader, ger sig duon ut på ytterligare ett segertåg under hösten 2016.


Rebecca & Fiona lade grunden till sin karriär på EDM-scenen år 2010 med sin första singel ”Luminary Ones”. Sedan dess har succéduon turnerat världen över och spelat på festivaler som Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland och Tomorrowland –sida vid sida med några av de mest respekterade namnen inom dansmusik, Tiesto, Kaskade, Steve Angello och Axwell.


Under förra året signade Rebecca & Fiona en major-deal för USA och nu görs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna. Med singlar som Sayonara och nyss släppta Drugstore Lovin’ har duon tagit ett kliv från den elektroniska dansmusiken och in i popmusikens universum, något som även manifesterats tydligt på Rebecca & Fionas scenframträdanden.


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 7 januari 2017 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad