Menu

Mando Diao

Göteborg

Trädgårn
lördag, 28 oktober 2017 kl:19:00

Mando Diao på nordisk höstturne!

Mando Diao är den svenska världssuccén som genomgått sin mest utmanande tid hittills - och som kommit ut på andra sidan med ett av deras bästa album: Good Times. Med förnyad energi och med full fokus på bandets magiska liveshower förbereder sig kvintetten nu för en efterlängtad höstturné i Norden! Utöver Oslo i Norge och Helsingfors i Finland gör bandet nedslag i Karlstad, Falun, Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg!

Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige. Med åtta studioalbum (+ samlingsskiva och liveskiva bland annat) och över 1,5 miljoner skivor har Mando Diao varit en kraft att räkna med, från debuten 2002.

Det har blivit över 1500 konserter i över 30 länder - där man har flera gånger varit headlineakt framför tiotusentals människor på stora festivaler. Det är också en liveshow som inte sällan hyllas - och har bland annat genererat Rockbjörnens pris som Årets Livegrupp.

Efter en omtumlande tid så har bandet landat på fötter igen - och som de har gjort det. Senaste albumet Good Times har snabbt blivit en modern Mando-klassiker. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden.

Alla fantastiska album till trots - Mando Diao ska upplevas LIVE! Och i slutet på oktober får sex svenska städer + Oslo och Helsingfors chansen att höra både nytt och gammalt material!


Arena: Trädgårn, Göteborg

Biljettinformation:
- Biljetterna kostar 425 kr plus serviceavgift och säljs på ticketmaster.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.
- Rullstolsbiljetter säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.


Åldersgräns: 18 år

Starttid: kl 19.00
Insläpp: kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 28 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad